Dario turiu Ace (ne antra), tai lagina neblogai. Ir labai abejoju ar antro CPU daug galingesnis, kad nejusti lago...
Apie OS 2.3.6 Gingerbread irgi problemas galiu pasakyti kad ji velniskai nestabili, istikruju kai pirmasis ismanusis mano telefonas tai manau padariau klaida investuodamas i ekrana didesni ir kamera geresne, nes pati OS mane istikruju nervina, o galejau imti su 4 androidu...
Visdelto tema ne apie tai. Pats telefonas LG L7 gerai vien tuom kad turi 4 androida, bet bijau kad lagas neisvengiamas nes turi per silpna cpu, zinoma stabilumas gerokai isaugtu. Bet man pati firma asmeniskai LG niekad neatrode kokybiska ir rimta, jai tureciau galimybe vengciau as sitos firmos.
Lumia privalamai anksciau jau yra ivertinti, ir pameneta minusai vien del to kad softo daug neturi.
Reziume, jai vartotojas nori apsikrauti ivairiomis programomis reikia rinktis Android sistema.
Jai jam tereikia greito, patogesnio valdymo, stabilaus darbo, ir keliu esminiu programeliu Lumia geras pasirinkimas butu, nes tokios programos kaip Gmail, youtube ir kitos smulkios kelios programos butu, tiesiog ju pasirinkimas nera toks didziulis kaip androidu.
Beto Nokia gamina ipac kokybiskai, tai ne taip kaip LG.