O as tai dalis perku paprastose fizinese lietuviskose \"kontorose\" kaip Skytech ar Fortakas.
Kadangi daugiatusktantiniu sistemu neperku, tai pabrangimas, lyginant su pirkimu is uzsienio, nera didelis, todel savanoriskai paremiu vietines rinkos atstovus, negi man gaila
\"Eskliuzyviniu\" brand\'u minetose kontorose gal ir maziau, bet velgi, as neturiu joms poreikio, o esamu geru produktu tikrai yra nemazai, kad susirinktum padoria sistema. Cia butu galima dar toliau is filosofines puses pasigincyt, kiek tie \"entuziastu brand\'ai\" turi praktines reiksmes, kai mano aplinkoje yra jau 7tus metus veikiantys tokie kaip Codegen maitinimai, A-DATA atminties moduliai, Asrock motkos ir kt. Is asmenines patirties susidariau tokia nuomuone, kad atmetus spartinimo atvejus ar teorines reiksmes partos prieaugi, \"prestiziniai\" ar \"entuziastu\" brand\'ai turi daugiau moralines vertes nei praktines, todel ju labai nesureiksminu, kaip ir tu, kurie uzsiima ala \"tik tokio tipo\" brand\'u prekyba - na, bet tai tik mano nuomuone.