Ačiū BC00 už nuorodą

Sveiki, pigiai parduodu Zotac 980Ti Omega, tik 350 eurų
Ir kas kad senoka? Kiek wattų ryja plokštė man pačioje paskutinėje vietoje. Tas tikrai neturėtų rūpėt perkant tokio lygio ir kainos plokštes. Man svarbu pure power, o ne "naujesnės" technologijos, nes naujesnės nebūtinai geresnės. Turėjau 1080 SLI - buvau labai nusivylęs. Nei scalinimo tarp plokščių, nei OC.
Liko 4
kadangi lietuvoje pensija nedidele...kaip suprantam paleisi uz kazkur 180 eur
Yra jau daug variantu su normaliu ausinimu, atidziau paziurek. Bet kaip sakai, viska i kaina atsiremia,t.y apie 800-820eu. Tai eu per fps tikrai pas tave bus geresnis bet kokiu atveju.IFeelYou wrote: ↑2017-05-03 11:07Pastebėjau kad į skelbiu.lt paskutinėm dienom visi primetė GTX 970, 980 plokščių. Turbūt norėjo paimti 980 Ti iš Skytech. Nes paskutines 4 likusias iš Skytech paėmė per 2 val (žiūrėjau).
Net patys darbuotojai sakė kad nelabai tikėjosi kad taip išpirks. Ateityje lyg ir žada turėt kelias Zotac 980Ti Arctic Storm vaizduškes, jeigu kas nupirks - parašykit
O dėl šitų tai aš iš jų daug tikiuosi. Pirmu numeriu užmesiu 980Ti AMP! Extreme biosą ir pertepsiu skysto metalo termopastom. Manyčiau kad už tokią kainą 600 eurų tikrai nenusipirksi analogo pagal galią. 1080Ti pigiausia (jeigu iš Skytech ~789 eurai) ir Founders Edition su baisiu aušinimu.
Ne nu tai aš suprantu kad brangesnių yra, sakau pati pigiausia 1080Ti yra FE už 789 eur. Bet šitos abi man kainavo 598 eur ir yra su high end aušinimu (gaila aišku kad ne vanduo) ir fps tikrai bus daugiau. Nu palaukim testų aišku
buvo skirtos OEM kompiuteriams...net bet retail pakuociu buvo. O suprantame, kad jau OEM nebenorejo deti 980ti i kompus