Sveiki ,
Planuoju pirkt bd2 ,bet nežinau ar veiks gerai ant multiplayer maždaug 30+fps Ant medium nustatymų ,1280 x 1024 rezoliucijoje .Bandžiau Medal of Honor multiplayer beta kuris yra to paties kaip verikliuko kaip ir bd2 ir vekia kuo geriausiai ant medium ir vos vos lečiau ant max nustatymų (panašiai kaip ir bd2 singleplayer) .
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor
2.0 GB
GeForce 9600 GT 1.2 GB
Išmėginau BD2 Singleplayer su fraps. Ir rezultatai kiek nustebino maždaug 25-40+ fps ,o būna ,kad nukrenta net iki 18-20-25. Su minėtais nustatymais. Keisčiausia tai ,kad jokio lago nesijaučia ,nebent kiek sulėtėja dėl dūmų.
Pvz imkim žaidimą iš source variklio. TF2 su pačiais aukčiausiais nustatymais kokie tik gali būt man sukas maždaug 40-60 fps. O vat su botais(practice mode) krenta iki 30 ar mažiau arba praktiškai neina iš vis palošt.Analogisškai ir su CSS.
Taigi grįžtant prie bd2 galbūt mano toks mažas(?) fps dėl to ,kad kompas turi apskaičiuot visus ir kiekvieną(jei atvirai tai nežinau kaip jis tą daro) karį atskirai.O gal kaip tik aš multiplayer daugiau ir negaučiau nes ant SP viskas iš anksto apskaičiuota.
Bad company 2 multiplayer
-
moh kur kas sparciau veikia ir be masyviu fps dropu kurie yra bd2.
Su botais neina palost nes ju ai apkrauna cpu, kuris source varikliukui yra pagrindas, pvz. kad max grafika temptu tf2 uztenka 4850, poto keiciant vaizduskes i kokias tik nori, niekas nesikeicia, o va cpu dazny pakelus iskart vos ne tiesinis fps prieaugis gaunasi.
Rekomenduoju MoH, mp uzkabino mane ir isigijau pries pat isleidima.
Su botais neina palost nes ju ai apkrauna cpu, kuris source varikliukui yra pagrindas, pvz. kad max grafika temptu tf2 uztenka 4850, poto keiciant vaizduskes i kokias tik nori, niekas nesikeicia, o va cpu dazny pakelus iskart vos ne tiesinis fps prieaugis gaunasi.
Rekomenduoju MoH, mp uzkabino mane ir isigijau pries pat isleidima.
pas mane E8500@4,2GHz ir 4850 ir eina ant max nustatimu ir nereikia jokio 4 branduoliu proco tam bf tik biskuti oc 

Intel i7-8700K 4.7GHz,Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB,Asus Z370P,T-Force Delta RGB DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz cl16,KFA2 GeForce RTX 2060 SUPER EX (1-Click OC)RGB ,HDD WD Blue 1tb+seagate barracuda 1tb+m2 128gb,psu Cooler Master GX 650W v2,Lian Li LANCOOL II Mesh RGB ATX Mid-Tower White,Creative Sound Blaster AE-5,Win11 x64
Kazin kokioj rezoliucijoj ten pas tave tempe ant max
Pas man ant 1080p su CF4850 buna suletejimu, tai su tavo turetu but biski liudniau, aisku viskas priklauso ir nuo nustatymu.
ir norit geriausio rezultato reikt 4iu branduoliu cpu sitam zaidimui, jis vienas is nedaugelio kur sugeba visus branduolius isnaudot, todel tas x2 240 cpu stipriai vargsta su situo zaidimu, ir vga neprideda nieko gero. norint geresniu rezultatu reik keist cpu ir vga...

ir norit geriausio rezultato reikt 4iu branduoliu cpu sitam zaidimui, jis vienas is nedaugelio kur sugeba visus branduolius isnaudot, todel tas x2 240 cpu stipriai vargsta su situo zaidimu, ir vga neprideda nieko gero. norint geresniu rezultatu reik keist cpu ir vga...
Pas jį su regėjimu problemos
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2047861
Q9650@4ghz + HD4850 = min. 15FPS, max 21FPS

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2047861
Q9650@4ghz + HD4850 = min. 15FPS, max 21FPS