Chipset\'as
Sveiki, netolimoje ateityje žadu komplektuotis kompą,tiesa, tą darysiu pirmą kartą, daug skaičiau, googlinau, bet vistiek iki galo nesugebu pasirinkti motininės plokštės, tiesa pasakysiu, kad turbinti nežzadu, tad klausimas: ar verta vaikytis naujausių chipset\'ų? Žadu rinktis AM2+ platformą.
AMD 790GX
AMD 790FX
AMD 790X
AMD 785G
AMD 780G
AMD 770
AMD 760G
Kurie iš jų yra overclokeriams, kurie paprastiems vartotojams,o kurie jau atgyvenę? Tikiuosi argumentuotų atsakymų, iš anksto dėkoju.
AMD 790GX
AMD 790FX
AMD 790X
AMD 785G
AMD 780G
AMD 770
AMD 760G
Kurie iš jų yra overclokeriams, kurie paprastiems vartotojams,o kurie jau atgyvenę? Tikiuosi argumentuotų atsakymų, iš anksto dėkoju.
-
-
As irgi isulau gigabyte va konkretus modelis su 785g. Beto gal ateityje noresi turbint ar koks atrakinamas cpu papuls i rankas
http://www.ptg.lt/lt/prekes/pc_komponen ... tes/17744/ Seip tikrai sauni mobo, buvusiam bendradarbiui su ja surinkau ir tikrai gerai sukas viskas, beto gigabyto BIOS - visai nepainus lyginant su MSI.

Per 4 menesius pakeiciau 3 gigabyte matkes,ir ne kokias is pigesniu,o high end..Jei jau high end failina,tai sorry,niekad negrysiu prie tos pacios kompanijos.
Asus kaip buvo taip ir liko man pati pati,nors ir su savo \"nikiais\",bet man Asus geriausia.Su MSI teko nemazai pc rinkt,dar nei vienas negryzo kazkaip
Asus kaip buvo taip ir liko man pati pati,nors ir su savo \"nikiais\",bet man Asus geriausia.Su MSI teko nemazai pc rinkt,dar nei vienas negryzo kazkaip
Praktiška vadovautis newegg.com vartotojų atsiliepimais apie konkretų produktą.
MSI pigesni modeliai naudoja prastus/silpnesnius komponentus (pasižiūrėti i jų kainą užtenka,kad kažko pigiai pardavinėja).
Kokybės iš GIGABYTE pusės tikrai užtenka,iš 7xx AMD chipset\'u serijos yra labai puikių Ultra Durable motininių. ASUS kokybiškos. Asmeniškai būčiau už GIGABYTE/ASUS o blogiausiu atveju MSI.
Pushaz stipriai nepasisekė su GIGABYTE motkem
,suprantama,aš ir pradėčiau vengt man pasišiukšlinusios firmos gaminių.
MSI pigesni modeliai naudoja prastus/silpnesnius komponentus (pasižiūrėti i jų kainą užtenka,kad kažko pigiai pardavinėja).
Kokybės iš GIGABYTE pusės tikrai užtenka,iš 7xx AMD chipset\'u serijos yra labai puikių Ultra Durable motininių. ASUS kokybiškos. Asmeniškai būčiau už GIGABYTE/ASUS o blogiausiu atveju MSI.
Pushaz stipriai nepasisekė su GIGABYTE motkem