Nvidia fakes Fermi boards at GPU Technology Conference

Diskusijos susijusios su visa PC geležimi
aurizz84

Post by aurizz84 » 2009-10-03 23:00

\"pushaz rašė:
Alternatyva?Is ati?Kokia idomu Realiai tik,be iskraipymu papasakok :P\"
Linksmas tu jaunuolis :D
Cia gi ne su SIS ir XGi ir Intelio GMA lyginam ;)
Man nVidia negali pateikti alternatyvu nuo tada kai pas ATI atsirado garsas per HDMI. Del spartos ir kainos santykio galima iki apsiverkimo diskutuot ;)

pushaz

Post by pushaz » 2009-10-04 00:07

[c] aurizz84 rašė:
Cia gi ne su SIS ir XGi ir Intelio GMA lyginam ;)
Man nVidia negali pateikti alternatyvu nuo tada kai pas ATI atsirado garsas per HDMI. Del spartos ir kainos santykio galima iki apsiverkimo diskutuot ;) [/c]

Kam jaunuolis,kam dede,kam tevas - rinkis zodzius sunau :D
Sekanti karta,sunau,spausk mygtuka cituoti - nes dabar nesuprasi ka nori pasakyti :D
Renkiesi vga pagal tai,ar yra garsas perHDMI? :D ROFL
Kam rupi lievas garsas?Kiek zmoniu naudoja butent tai?Vienetai.
Del spartos ir kainu - BUTENT - nera ka diskutuot (ir paziuret testus zinoma ;) ),draiveriu kokybe,suderinamuma,galimybes ir t.t.bet tik kai isikirsi,apie ka mes visi cia kalbam.
Ziurau vis atsiranda koks tai tipo uzkietejes ati gynejas,kuriam nelabai suvokiama kas apie ka.
http://www.tweaktown.com/news/13248/nvi ... index.html - labai puikiai parasyta.

-NRJ-

Post by -NRJ- » 2009-10-04 00:39

aurizz84 nu jeigu tu nemoki pasidaryt kad per Nvidio\'s plokste eitu ir garsas per HDMI tai cia tavo labiau beda. nes regis nuo visu 8### ploksciu imanomas garsas per HDMI taigi kur cia problema? tame jog pasidaryti nemoki?

aurizz84

Post by aurizz84 » 2009-10-04 12:30

[c]
Kam jaunuolis,kam dede,kam tevas - rinkis zodzius sunau :D
[/c]
Atsiprasau jei izedziau,. bet nei pagal tamstos komentarus, nei pagal nick ir avatara neina nusprest ar tau 19 ar 39

[c]
aurizz84 nu jeigu tu nemoki pasidaryt kad per Nvidio\'s plokste eitu ir garsas per HDMI tai cia tavo labiau beda.
[/c]
paskutine mano tureta nVidia buvo FX5900. Kazkaip teko stiprokai nusivilt, ir pateikiamais nVidios driveriais ir pacia plokste, po to kazkaip keliai ir nesusikirto. Nors nezinia kaip bus ateity...
P.S. pasidaryt as moku ir esu keliem draugam padares, as turejau galvoj dedikuota audio chipa.

Post Reply