Asus z53s neisijungia
Na kad isimt batarke, teko visiskai isardyt
Isemus batarke ejo ijungt bios su f2 ir tt, bet pradejus bootint ant hdd vel juodas ekranas, tada isemiau vel batke, ir atjungiau hdd, bootinant raso Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected .
Ka patartumet toliau bandyt, kaip supratau MB gyva, jei bios pavyko pajungt, gal hdd mires? bet rasytu kanors o ne siaip juodas langas

Ka patartumet toliau bandyt, kaip supratau MB gyva, jei bios pavyko pajungt, gal hdd mires? bet rasytu kanors o ne siaip juodas langas
Man didesnis itarimas ant pagrindines krenta. Geriausia, manau butu, pasijungti HDD per adapteri prie kito PC ir prasukti kokia nors diagnostika aba bent jau siaip paziureti ar veikia normaliai - butu aiskiau, nes, pavyzdziui, jeigu palinko HDD kontroleris pagrindineje ploksteje, tai faktiskai nekeiciant komponentu sunkoka nustatyt ar butent HDD ar ne HDD kaltas 

Nu va visa diena cia krapsciausi
isrinkti 2 pc ant stalo, tai savo laptopa susirinkau, tikiuosi ir kitam varztu uzteks
hdd atgijo - siaip net ir idejus i savo pc nekraudavo nieko net bios, bet ijungiau pc be hdd, tada ejo ijunkt bios nustatyt, kad boot cd, uzbootinau win rasyma, ikisau hdd tada rado, perrasysiu viska, mano pc isijunge su juo. grazinus ji i asusa rado bet neuzkrauna vin BS meta kai krauna, manau del to, kad neatpazinsta sistemos, bandau perrasinet ant asuso win, bet neranda hdd kai krauni setupa cia turbut del xp, reiks bandyt grust w7 ten driveriai turbut xp nepalaiko, nors kazkaip anksciau pats irases buvau, nebepamenu
tai vat motina gyva, hdd gyvas, jei snd pavyks surinkt laptopa, ir irasyt win7 pranesiu, jei ne prolbema islieka - rasant win xp neranda hdd

Jei w7 viskas gerai eina o xp nedaeina iki hardo pasirinkimo kas liečia
instaliavimą,tada gal būt cd nėra shipceto palaikymo.
Man su Asus nešiojamu irgi problemos būna kartais,kas liečia XP.
Tiesiog per nLite programą į xp sugrūdžiu Intel draiverius,ir viskas išsisprendžia.Vėliau randa mano ssd,telieka tik particiją išsirinkti.(skaldytas diskas)
Retai,bet pasitaiko,kad nepadeda ir vLite.Tačiau,tai retas atvejis.
Su vista ar w7 tokių bajerių man nebūna,kas liečia instaliavimą į hd.
instaliavimą,tada gal būt cd nėra shipceto palaikymo.
Man su Asus nešiojamu irgi problemos būna kartais,kas liečia XP.
Tiesiog per nLite programą į xp sugrūdžiu Intel draiverius,ir viskas išsisprendžia.Vėliau randa mano ssd,telieka tik particiją išsirinkti.(skaldytas diskas)
Retai,bet pasitaiko,kad nepadeda ir vLite.Tačiau,tai retas atvejis.
Su vista ar w7 tokių bajerių man nebūna,kas liečia instaliavimą į hd.
-
pabandyk nueit i bios ir pasiziuret ar nera ten prie hdd skilties ahci mode, jeigu yra tai tai ir bus priezastis del ko neranda xp hdd, ten daug buna funkciju, vienur disable, kitus change in ide mod, nu anyway, pakeisk i bet ka kas ten bus ta mode
xp tiesiog nesupranta dazniausei satiniu hdd ir tiek