Sveiki,
net nezinau nuo ko čia pradeti, ir kaip viska paaiskinti.
Turiu loptopa, su Winodws 7, ir jis, kaip ir visi loptopai turi ta lietimui jautria aikstele (gal ir netaip vadinasi), kuri man nuolat maisosi rasant.. Galbut yra koks patchas ar dar kas, kad rasant ta aikstele issijungtu, nes pastoviai isijautes rasau, ir netycia kursorius viduryje teksto pasideda, visas susijaukia, ir viskas is naujo...
Problema rašant tekstą
dazniausiai salia vadinamojo \"toutchpado\" yra knopke kuri ji isjungia, bent jau pas mane taip yra
koks modelis pas tave?

AMD Ryzen 5900X + EK-AIO 360 D-RGB, MSI MAG B550 Tomahawk, G.Skill Trident Z CL16 RGB DDR4 32GB (4x8GB), Corsair RMX 750W, Fractal Design Define 7 XL, Samsung SSD 970 EVO 1TB, 4x WD Blue 4tb, 1x WD Gold 12TB, 2x Dell S2719dgf 1440p 165hz, Asus Rog Strix 6800xt LC.
-
Pas mane irgi buvo touchpado draivai, bet sakau, insaliavus peliuko draivus, jie pakito, ir tu nustatymu nebeliko.... Bandysim ta programa, kuria minejo accido, jeigu nepatiks, ieskosim sprendimo toliau... 
EDIT: Programa, kuri aminejo accido, kaip ir nieko, bet nepatinka, man, kad icona jos atsiranda prie laikroduko, nemegstu as betvarkes ten, ir taip antivirusines ir kitu programu iconu ten pilna...
Anyway, programa veikia, peliukas juda, bet nepasispaudzia, ir kursorius nepakeicia vietos.

EDIT: Programa, kuri aminejo accido, kaip ir nieko, bet nepatinka, man, kad icona jos atsiranda prie laikroduko, nemegstu as betvarkes ten, ir taip antivirusines ir kitu programu iconu ten pilna...
Anyway, programa veikia, peliukas juda, bet nepasispaudzia, ir kursorius nepakeicia vietos.