Forume esu naujokas, bet labai džiaugiuosi jog atradau tiek bendraminčių vienoje vietoje

Ar vis tik reikėtų žiūrėti Acer iš Predator serijos, ir kitas alternatyvas? Įdomios jūsų nuomonės šiuo klausimu.
Jeigu ateitis...tai manau dar ne artima
Ultra Wide smaguas reikalas. Bet viskas ant tiek nepritaikyta, kad gal suerzinti bet kurioje vietoje. Nuo žaidimų iki youtube ar filmų.
Nu nežinau kas čia aiškaus, man tai čia jokia ne ateitis, o visiška nesąmonė. Niekada nežiūrėčiau į Ultra Wide monitorių tiesa sakant. Bent jau ateinančius 3-4 metus. 2 normalūs monitoriai vienas šalia kito man žymiai patogiau ir geriau.
Na Lietuvos mąstu tai čia ne tik kad Premium, bet Ultra Premium, kadangi absoliuti dauguma sėdi su iki 100 eurų kainuojančiais monitoriais, tiesiog mums entuziastų forume atrodo kitaip.YOman wrote: ↑2017-10-18 17:00hm.. Nei čia premium monitorius, nei ką. No offence aišku.
http://www.technews.lt/portal/reviews/a ... ka-viskam/
čia irgi ne premium, bet pasiskaityt verta
nu sorry, reiškiausi iš savo varpinės. Man premium asocijuojasi su NEC, Eizo, Dell UltraSharp (kaip ir minėjai, profesionalams skirti)...
Tai aš supratau kad tu lygini jį su profesionaliais, ir tu teisus, šitam monitoriui daugeliu atžvilgiu iki jų toli, tačiau tai jau visai kitas segmentas. Žaidimų su jais nelabai pažaisi, o kokybė, spalvų atkūrimas, kalibravimo galimybės - beabejo kad net nėra ką lygint
Tai va kur Lietuva visus pinigus isleidziaIFeelYou wrote: ↑2017-10-18 20:26Tai aš supratau kad tu lygini jį su profesionaliais, ir tu teisus, šitam monitoriui daugeliu atžvilgiu iki jų toli, tačiau tai jau visai kitas segmentas. Žaidimų su jais nelabai pažaisi, o kokybė, spalvų atkūrimas, kalibravimo galimybės - beabejo kad net nėra ką lygintO čia žmogus kaip suprantu tiesiog renkasi žaidimų monitorių.
Mes darbe naudojam Barco, Totoku monitorius, kurių vienas kainuoja 15.000 eurų ir daugiau, bet jie skirti konkretiems tikslams. Su jais žaidimų irgi turbūt nepažaisi![]()
O kiek tu įvertintum, pvz. žmogaus sergančio vėžiu sveikatos kainą? Daug tada tau būtų 15K ar ne?newdiamond wrote: ↑2017-10-18 21:33Tai va kur Lietuva visus pinigus isleidziaIFeelYou wrote: ↑2017-10-18 20:26Tai aš supratau kad tu lygini jį su profesionaliais, ir tu teisus, šitam monitoriui daugeliu atžvilgiu iki jų toli, tačiau tai jau visai kitas segmentas. Žaidimų su jais nelabai pažaisi, o kokybė, spalvų atkūrimas, kalibravimo galimybės - beabejo kad net nėra ką lygintO čia žmogus kaip suprantu tiesiog renkasi žaidimų monitorių.
Mes darbe naudojam Barco, Totoku monitorius, kurių vienas kainuoja 15.000 eurų ir daugiau, bet jie skirti konkretiems tikslams. Su jais žaidimų irgi turbūt nepažaisi![]()
monikai po 15Knu nezinau, ko ten tokio reikia, kad monika reikia pirkti po 15K
O kur čia nelogiškas dalykas? Monitoriai yra skirti medicinos diagnostikai. Nuo jų tiesiogiai priklauso bus diagnozuota problema, ar ne. Teoriškai diagnozuoti galima ir per monitorių už 50 eurų, tačiau statistiškai patikimesnis bus monitorius už 15K. Manau ir papildomas 5% tikslumas yra vertas tos kainos, tai nelabai suprantu apie kokias mes galimybes kalbam ir kas čia neskaniai kvepia?YOman wrote: ↑2017-10-18 22:06manau kad jis ne tai omeny turėjo, o skirtumą kainos ir monitorių galimybių. Ir tos galimybės labai abejoju ar skiriasi tokiomis proporcijomis. Galvos neguldau aišku, pats nemačiau. Tik pasvarstymai.
O su ta gyvybės kaina tai čia jau irgi.. . Tada bet kokius nelogiškus dalykus nurašom an to. Spekuliacija sakyčiau, nelabai skaniai kvepianti.
Bet čia jau nuo temos nukrypom, anyway.
Tai cia klausimo nera - sveikata neivertinama pinigais...aisku kapitalistai tai labai gerai daro, bet as truputi filosofas.IFeelYou wrote: ↑2017-10-18 22:03O kiek tu įvertintum, pvz. žmogaus sergančio vėžiu sveikatos kainą? Daug tada tau būtų 15K ar ne?newdiamond wrote: ↑2017-10-18 21:33Tai va kur Lietuva visus pinigus isleidziaIFeelYou wrote: ↑2017-10-18 20:26
Tai aš supratau kad tu lygini jį su profesionaliais, ir tu teisus, šitam monitoriui daugeliu atžvilgiu iki jų toli, tačiau tai jau visai kitas segmentas. Žaidimų su jais nelabai pažaisi, o kokybė, spalvų atkūrimas, kalibravimo galimybės - beabejo kad net nėra ką lygintO čia žmogus kaip suprantu tiesiog renkasi žaidimų monitorių.
Na prie tų monitorių visada eina kompiuteris su Quadro, bet kad ji neverta kainos tai tikrai nepasakyčiaunewdiamond wrote: ↑2017-10-19 07:26Tai cia klausimo nera - sveikata neivertinama pinigais...aisku kapitalistai tai labai gerai daro, bet as truputi filosofas.IFeelYou wrote: ↑2017-10-18 22:03O kiek tu įvertintum, pvz. žmogaus sergančio vėžiu sveikatos kainą? Daug tada tau būtų 15K ar ne?newdiamond wrote: ↑2017-10-18 21:33
Tai va kur Lietuva visus pinigus isleidzia
Paziurejau as tuos gamitnojus, tai kaip suprantu jei gamina butent medicinai...tai man atrodo primena Nvidia quadro serijakur yra kainos del to kad...
Anyway nesakau Jums pirkti kitokiubet kaina tai vistiek wow
Tikrai kažkas turėjo, tik dabar neprisimenu niko. Kiek pamenu tai skundėsi labai back-bleedingu, bet tikiuosi pats apsireikš ir papasakos