Kažkur reddite skaičiau, kad ir kiti skundžiasi R3000 temperatūra, tik pas juos stock cooleris, o mano neprastas 34 eSports + korpusas Fractal Meshify C..
CPU įstatė "profas", tad nenuiminėjau (neturiu po ranka pastos), netikrinau, bet pagal cable-management'ą, tai viskas turėtų būti tvarkingai...
Korpuse stovi 2 stockiniai 120mm, tad pirmu numeriu norėčiau įsidėt papildomų fanų, bet reikia jūsų patarimų - koks optimaliausias variantas (nes šiuo metu striuka su "lyčnais" eurais)? Beje, apie possitive/negative ar static pressure (vs high airflow) nesuprantu.
Mano MB turi 4x4-pin fan connectorius + 1x4-pin water-pump-fan connector, kurį (turbūt) irgi galima panaudoti kaip fan connector? Tai max 5 connectors.
Galvoju "dasipirkt" 2*140 (į priekį) ir gal 1*120 (į galą), o abu stockinius 120 dėt į viršų? Ar stockiniai (Fractal Dynamic X2 GP-12) ne tokie blogi, ir pataupant užteks 1 į viršų ir 1 į galą? (Į dugną neįdėsiu, nes ten pas mane HDD su cage.)
Kokius konkrečius 140/120 fanų modelius rekomenduotumėte (Noctua man dabar per brangūs...)?
Jei taip gali būti, kad kaina nelabai skiriasi tai priekiniai galėtų būti su RGB