CHUWI Vi8
Is Kinijos gali tik siustis "sudukus" uz 1-10USD, kuriuos nebus gaila po savaites ismesti....
Man asmeniskai svarbu yra garantija. Uz 300Lt galima pusetina 7" plansete su 24men garantija nusipirkt. Suges, nunesi nutrenksi ir tegul taiso/keicia arba grazina pinigus.
As pasimokiau su belaidem kolonelem. Kaina siunciant is Kinijos zymiai pigesne, bet pirkau LT su 24men garantija. Po +/- 11men naudojimo sudego nunesiau ir atsiemiau pinigelius. Galiu vel kita pirkt su 24men garantija, kuri manau ilgiau kaip 18men neistemps ir taip gali vis keist jas

Man asmeniskai svarbu yra garantija. Uz 300Lt galima pusetina 7" plansete su 24men garantija nusipirkt. Suges, nunesi nutrenksi ir tegul taiso/keicia arba grazina pinigus.
As pasimokiau su belaidem kolonelem. Kaina siunciant is Kinijos zymiai pigesne, bet pirkau LT su 24men garantija. Po +/- 11men naudojimo sudego nunesiau ir atsiemiau pinigelius. Galiu vel kita pirkt su 24men garantija, kuri manau ilgiau kaip 18men neistemps ir taip gali vis keist jas
- 
				CactusDude123

Na, bet kokiu atveju užsisakiau. Dėl muitinės nesijaudinu, reiks sumokėsiu. Daiktas, juk už 100 eurų, jei 2 metus atlaikys, tikrai pakaks, nes bus 3 kartus geresnių 
 o imu būtent dėl to kad Windows 8, ir ne RT, o normalūs, Android visiškai nedomina, net nexus 7, nors jis geras aparatas, bet man nereikalingas. Būtent, kaina ne px, o pagal parametrus atrodo, kad pasiimt į univerą ir ppt ar pdf paskaityti bus kaip tik. Kai gausiu padarysiu mini apžvalgą