3D technologija didžiuosius televizorių gamintojus nebedomina

Dar prieš keletą metų atrodė, kad didžiausi televizorių gamintojai bet kokia kaina siekia į rinką įvesti 3D formatą, tačiau prasidėjus 2016 metams surinkta informacija rodo, kad „Samsung“ ir LG nusigręžia nuo šios technologijos.

Remiantis Pietų Korėjos šaltiniu „ET news“, jau kurį laiką „Samsung“ nevykdo nė vieno užsakymo 3D akiniams, o tai reiškia, kad kompanija neruošia nė vieno naujo 3D televizoriaus modelio, kuris būtų komplektuojamas su jam skirtais trimačiais akiniais.

Panašia kryptimi žengia ir kitas gamintojas LG. Panašu, kad tik „premium“ segmento televizoriai išlaikys 3D funkciją. Šią technologiją turinčių pagaminamų televizorių apimtys sumažės dvigubai. Maža to, LG atstovas atskleidė, jog tik 20 procentų šiems metams planuojamų televizorių pasižymės 3D technologija, kai praėjusiais metais šis skaičius siekė visus 40 procentų. Akivaizdu, kad abu Pietų Korėjos gigantai labiau domisi 4K platinimu, nei siekiu vis labiau populiarinti 3D.

2 Komentarai

  1. KillNigga parašė:

    didžiųjų televizorių gamintojų…

  2. Nuomone parašė:

    Nežinau, na ir gerai. Manasis 2014 Panasonic su 3,5k statiniu kontrastu ir be 3d funkcijos puikiai geba 3d atkurti per media grotuvą leidžiant atitinkamą failą. Reikia tik red-cyan ar kaip ten akinius tūrėti. Pc ne ką prasčiau susitvarkytų manau, o ir akiniai pigūs.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.