5,5″ „iPhone 6“ iOS ruošiamasi pritaikyti naudojimui šonu paverstame telefone

 Netrukus pasirodysiantis 5,5 colių „Apple iPhone 6“ bus varomas iOS 8 mobiliosios operacinės programos. Kompanija nori išnaudoti didesnį ekraną, dėl to aplikacijos bus optimizuotos veikti gulsčiame režime. Naudojant „Apple SDK iOS“ simuliatorių kūrėjui Steven Troughton-Smith pavyko sudėlioti pikselius taip, kad aplikacijos atrodytų patraukliai ir pasidalino ekranvaizdžiais.

Kaip galite matyti, „iPhone 6“ galėtų pasinaudoti mobiliojo telefono-planšetinio kompiuterio privalumais ir apsirūpinti produktyvesniu programėlių išdėstymu, kai išmanusis telefonas naudojamas gulsčiai. Dvigubo išdėstymo sąsaja yra gimininga „iPad“ iOS išvaizdai. Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) 2014 programuotojų sesijoje „Apple“ kalbėjo apie funkciją, pavadintą „Adaptive UI“.

5,5 colių „iPhone 6“ tikimasi sulaukti vėliau nei 4,7 colio modelio, bet su galingesnėmis vidinėmis savybėmis. Sklinda gandai, kad jis bus išleistas su skirtingais jutikliniais moduliais. Ši nepatvirtinta informacija iškilo aikštėn kartu su paskutiniu pranešimu, kuriame teigiama, kad didesnysis „iPhone“ turės safyrų ekraną, ne taip kaip 4,7 colio modelis.

„Apple“ rytoj spaudos konferencijoje tikisi pristatyti 4,7″ „iPhone 6“, tuo tarpu 5,5″ versija, anot gandų,  bus išleista gruodį. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.