Aiškėja iš proto vedančios „MSI GT80 Titan“ specifikacijos

Pačioje spalio pabaigoje pasirodžiusi informacija apie „MSI GT80 Titan“ nešiojamą kompiuterį galėjo įkaitinti susidomėjusius greičiausiai tik faktu, jog tai bus pirmasis nešiojamasis su mechanine klaviatūra. Šiandien paviešinta didesnė porcija informacijos turėtų visus tiesiog uždegti.

Po truputį aiškėja, jog „MSI GT80 Titan“ primins tikrą titaną. Be LED apšvietimą turinčių „Cherry MX“ mechaninių klavišų šis modelis pasižymės 18,4" ekranu (1920 x 1080), „Core i7-4980HQ procesoriumi ir dviem „GeForce GTX 980M“ grafinėmis plokštėmis, kurios bus sujungtos SLI režimu ir turės po 8 GB GDDR5 atminties. MSI taip pat nusprendė sumontuoti ne mažiau įspūdingą 24 GB talpos operatyviąją atmintį, RAID 0 masyvą iš dviejų 128 GB talpos SSD kaupiklių ir 1 TB 7200 RPM mechaninį diską, kuris tarp visų „dalyvių“ žiūrisi prasčiausiai.

Prekyboje (ne Lietuvoje) „MSI GT80 Titan“ pasirodys jau kitą savaitę su startiniu 3299 USD įkainiu. Norintiems dar daugiau galios palikta galimybė įsigyti komplektaciją su dar spartesniu mobiliu procesoriumi, tačiau tam reikės papildomai pakloti 200 JAV dolerių.

2 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Ivertinant tai, kad Alienware vis dar neturi jokio nesiojamo su nvidia 9XXM serijos vaizdo plokstem tai visai padori kaina. Geros komplektacijos GT72 su viena 980M daugiau kainuoja. Jeigu dar MSI atprastu tuos savo mSata RAID’us daryti su dvigubai ikainuotais SSD tai butu visai konkurencinga kaina, nes dabar Clevo vistiek zenkliai pigiau panasu monstra galima nusipirkti, ir niekaip nepadengs keli bonus MSI dalykeliai kainu skirtumo. Aisku, zmones kurie sitokius perka nenuskurs ir brangesni pasieme 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.