AMD išridena Catalyst 14.3 v1.0 Beta tvarkykles

AMD pranešė, kad išleidžiamos Catalyst 14.3 v1.0 Beta tvarkyklės. Didžiausia naujovė, kurios sulauksime su šiuo atnaujinimu, tai „Mantle“ ir „True Audio“ palaikymas „Thief“ žaidime. Taip pat šiame žaidime bus pagerintas sklandumas besinaudojantiems dviem vaizdo plokštėmis CrossFire režime. AMD teigia, kad „Call of Duty: Ghosts“ žaidime keturių vaizdo plokščių turėtojai turėtų sulaukti greitesnio lygio užkrovimo laikų. Minima, kad išspręstos garso problemos sistemose, kuriose darbuojasi dvi vaizdo plokštės, o „BattleField 4“ atsikratyta nekorektiškai veikusio V-sync esant dviem vaizdo plokštėms ir įgalintam „Mantle“.

Kadangi tai Beta tvarkyklės AMD praneša ir apie žinomas problemas, kurių sulauksite jei pasiryšite instaliuoti šias tvarkykles. Minima, apie galimą mirgėjimą „Thief“, „BattleField 4“ ir „Titanfall“ žaidimuose, kaip ir galima tikėtis bėdos susijusios su CrossFire konfigūracijomis, tad turintys vieną vaizdo plokštę nerimauti netūrėtų. Bėdos su Crossfire nesibaigia: antroji plokštė negalės pereiti į energijos taupymo režimą, pataisymo reikės laukti iki kitos beta versijos. Turintys „Kaveri“ APU ir „Windows 8.1“ operacinę sistemą irgi tūrėtų pagalvoti prieš instaliuodami šias tvarkykles dėl galimų stabilumo problemų. O jeigu vis dėl to norite tai padaryti, prieš tai būtinai išjunkite „AMD Enduro“ technologiją.

Naujos tvarkyklės skirtos turintiems ne senesnė kaip „Radeon HD 5000“ kartos vaizdo plokštę, ar turintiems AMD APU procesorių. Pilną sąrašą ir daugiau informacijos rasite čia. Verta paminėti, kad šias tvarkykles galės suinstaliuoti tik turintys bent „Windows 7“ su pirmuoju pataisymu paketu (SP1) ar „Windows 8/8.1“ vartotojai.

1 Komentaras

  1. Jordan parašė:

    Prasukau benchmarka. min ir avg fps pakilo ant 3. Menkas bet visgi prieaugis. Sistema: 2500k ant 4.5ghz, 12gb ram, R9 290. Ant silpnu sistemu su fx4xxx + r7 260 turetu jaustis didelis prieaugis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.