„AMD Radeon Fury X“ kiekis 2015 metais nebus ribotas iki 30 tūkst. vienetų

„TweakTown“  paskelbė, kad „AMD Radeon Fury X“ kiekis bus ribotas iki 30 tūkstančių vienetų 2015 metais. Tokios žinios būtų labai liūdinančios jeigu būtų tiesa. Kiti gandai teigia, kad „Fiji Pro“ lustą turinčių vaizdo plokščių teks laukti gan ilgai, o „Fiji XT“ versija bus siūloma tik su vandens aušinimu.

Tokius gandus iš karto suskubo paneigti „WCCFTech“. Jie teigia susisiekę su patikimais šaltiniais, kurie yra artimi AMD, tam, kad galėtų atmesti šias spekuliacijas.  

Jeigu tikėtume „WCCFTech“, pristatymo metu bus pakankamas „Fiji“ grafikos procesorių turinčių vaizdo plokščių kiekis. Bus pasiūlyti variantai tiek su vandens, tiek su oro aušinimu. Labiausiai tikėtina, kad 30 tūkstančių yra ne visiems metams skirtas kiekis, o tik pirma Fury X grafikos adapterių partija.

Nors „Fiji“ pristatymas jau už kampo, bet kol kas niekas negali pasakyti kada tiksliai tai įvyks. Manoma, kad birželio 16 dieną „E3 2015“ parodos metu bus pristatomos tik 300-osios serijos vaizdo plokštės, o „Fiji“ bus nebent parodytas gyvai. Išsamesnis „Fury“ šeimos pristatymas turėtų vykti birželio 18 dieną. Tuo tarpu apžvalgos tikriausiai nepasirodys iki birželio 24 dienos.

4 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Jau man pabodo apie sviestą sviestuotą. Greičiau tas pristatymas ir pasibaigtų šitas spekuliacijų, gandų ir naujienų trupinimas. 😀

  2. TavoMama parašė:

    "Pirkit visi greitai, o tai nabaliks!!!1ONE!"

    Na bent vienas dalykas džiugina iš tos nuotraukos. Šįkart pasistengė su aušinimu – panašu, kad ten ant radiatoriaus uždėtas Gentle Typhoon.

  3. vacoum parašė:

    cha cha, ta pati rasiau senesniame savo komentare. Kad ribota atminties pasiula, nes kitaip seniai jau butu isleide

  4. Katonas parašė:

    Manau neverta dar vienos naujienos rašyti apie tai, kad nutekinta neva prezentacinė Fury X skaidrė, kuri ir patvirtina Fury X vardą http://goo.gl/zFlsro

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.