„AMD Radeon R9 Fury X2“ pristatymas jau šį mėnesį

Gandų malūnas sukasi ir visi kaip susitarę teigia, kad dviejų „Fiji“ grafikos procesorių galiūnas bus pristatytas jau šį mėnesį, bet pasak „Benchlife“ tai bus tik parodomasis pristatymas, o vaizdo plokštę galėsime įsigyti tik kitais metais.

Tokia situacija susiklostė dėl to, kad AMD susiduria su sunkumais gaminant dvigalvį monstrą, todėl vaizdo plokštės prekybos startas gali vėluoti. AMD jau turi inžinerinius pavyzdžius, o partneriai jau greitu laiku juos gaus ir galės pradėti masinę gamybą.

„Radeon R9 Fury X2“ turės net du „Fiji“ grafikos procesorius ant vienos montažinės plokštės, o tai pirkėjui suteiks 2x 4096 Stream procesorius, 2x 64 ROPs, 2x 256 TMUs, 2x 4GB HBM atminties su grafikos procesoriais sujungtos per 4096 bit atminties magistrales, kuri generuos 512 GB/s duomenų pralaidumą, o grafikos procesorius tikriausiai veiks iki 1000 MHz dažniu. Vaizdo plokštė turės skysčio aušinimo sistemą, tad temperatūros nebus problema. Kol kas šio monstro kaina nėra žinoma, bet ji tikrai nebus kukli. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.