„AMD Radeon R9 Nano“ lenks „Radeon R9 290X“

Gan greitai turėtume sulaukti „AMD Radeon R9 Nano“ pristatymo, kuris gandų lygmenyje vyks rugpjūčio 27 dieną. Kadangi iki produkto pasidarymo liko tiek nedaug laiko, nenuostabu, kad gauname ir daugiau informacijos apie šią paslaptingą vaizdo plokštę.

Į interneto platybes nutekėjo „Hot Chips“ renginyje parodyta skaidrė, kurioje galima pamatyti R9 Nano spartą ir energetinio efektyvumo palyginimus su R9 290X bei R9 Fury X. Kaip ir buvo žadėta anksčiau, R9 Nano lenks R9 290X, bet iki pažadėto dvigubo energetinio efektyvumo mažytei vaizdo plokštei kiek pritrūko, nes pasiekta 90 %  daugiau spartos sueikvojant 1 W energijos. R9 Nano lyginant su R9 Fury X sparta žinoma yra mažesnė, bet energetinis efektyvumas yra apie 50 % didesnis.

Bandymai buvo atliekami pasitelkiant „FarCry 4“ žaidimą, įjungus aukščiausius nustatymus ir naudojant UHD (3840 x 2160) rezoliuciją.

2 Komentarai

  1. Celeron parašė:

    Baisiai prastas laikas pirkti vaizdo plokstes, uz pusmečio gali pasirodyt nauja karta.

  2. ZeroFM parašė:

    Mažiausiai 9mėn iki naujų pasirodymo parduotuvėse . O naujų amd galima drąsiai 1m prasukt kol galėsi nusipirkt . 980Ti pasirodė prieš keletą sav ( kalbu apie Palit versiją kuri deda į kaulus asus , gigabyte , msi , evga ) . Pats neseniai nusipirkau Palit 980Ti o ar keisiu į naujesnę priklausys ant kiek daugiau % spartesnė . Jei iki 20% tai ne jei virš 30% tai upgradinsiu .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.