„Apple“ oficialiai pasisakė dėl „iPhone 6 Plus“ lankstymosi

„Apple“ galiausiai pertraukė tylą dėl diskusijų apie „iPhone 6 Plus“, kurios pastarąsias kelias dienas virė visame pasaulyje. Kompanija pranešė, kad ši problema yra „ypatingai retai pasitaikanti“.

Nepaisant viso triukšmo dėl šios problemos, „Apple“ iki šiol gavo iš viso 9 klientų skundus dėl „iPhone 6“ įrenginių sulinkimo. Tikriausiai į šį skaičių nebuvo įtraukti „YouTube“ entuziastai, kurie sulankstė savo išmaniuosius telefonus tam, kad būtų paskleista žinia.

Be to, „Apple“ pabrėžė, kad „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ kūrė turėdami omenyje atsitiktines deformacijas. Abu telefonai pagaminti iš aliuminio lydinio, kuris buvo papildomai apdorotas siekiant išgauti didesnį tvirtumą, kad būtų apsisaugota nuo linkimų naudojantis įrenginiais kasdien.

Tokiu atveju, jei jūsų „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ normaliai naudojant sulinko, telefonas turės praeiti vizualų mechaninį patikrinimą, kad būtų vykdomos garantinio aptarnavimo sąlygos ir įrenginys būtų pakeistas. Patikrinimo gairės nėra žinomos.

Atsižvelgiant į tai, kad „Apple“ per savaitgalį po naujienų pristatymo pardavė 10mln „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“, turime sutikti, kad 9 vienetai nėra didelis skaičius. Bet kokiu atveju, pastarąsias kelias dienas „Apple“ konkurentai galėjo su malonumu pabaksnoti į pasitaikiusius atvejus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.