„Apple Watch“ teks krauti kasdien

Galiausiai šią savaitę oficialiai pristatytas „Apple Watch“. Didžiausias klausimas iškilo dėl jo akumuliatoriaus gyvavimo laiko.

Neseniai „Apple“ atstovas atskleidė, kad laikrodis šiuo metu turėtų veikti „apie dieną“.

Dar tikrai yra ką tobulinti, tą patį galima pasakyti apie kitus to pačio standarto įrenginius, veikiančius „Android Wear“ pagrindu. Pranešama, kad „Motorola Moto 360“ akumuliatoriaus pakanka taip pat dienai, „LG G Watch“ ir „G Watch R“ tikimasi, kad reikės krauti kartą į dvi dienas.

Bet kokiu atveju, „Apple Watch“ nepasirodys rinkoje iki vasario mėnesio, ir atsižvelgiant į tai, kad kompanija vis dar nepaskelbė įrenginio akumuliatoriaus talpos, yra tikimybė, kad bus dirbama siekiant jį pagerinti.

4 Komentarai

  1. foozz parašė:

    Na as suprantu, kad amzinai isikraunantis nelaiku smartphonas buvo zingsnis progreso link nu bet comme on dar ir laikrodis kuris nelaiko daugiau nei savaite – kam apskritai jo reikia..? dar suprasciau jog jame butu gps navigacija , ar bent jau koks kompasas ir jis galetu nepriklausomai veikt nuo telefono ir tik reikiamu metu butu sinhronizuojamas. O dabar dar vienas nereikalingas gadzetas vien tam kad pranestu apie gautas zinutes ar pulsa pamatuotu (sia funkcija casio laikrodziai jau pries gerus 20 metu turejo)

  2. zirnis parašė:

    nu bet tai yra aplle, koks skirtumas kas per devaisas, juk jie anksciau laiko naujus trendus diktuoja 😀

  3. IFeelYou parašė:

    Oi Dieve mano, kaip sunku prieš einant miegot prijungti magnetinį laidelį prie laikrodžio… numirt galima, net 1 sec užtruksiu…
    Nenorit nepirkit to laikrodžio, niekas gi neverčia. Nesuprantu ko čia virkaut amžinai po kiekvienu postu apie Apple.

  4. ironvolf parašė:

    IFeelYou-> Lendi apple į subinę be muilo. Koks tau patogumas kraut kas dieną laikrodį? Jeigu daro, tai tegul daro normaliai, o čia ant durniaus numeta bet kokį gadgetą su nuograuža ir perka tokie kai tu vafliai. Tiek pelno surenka, tai tegul investuoja į technologijas kurios padėtų prailgint baterijų veikimo trukmę ir pan. Nafik laikrodis, kurį užmiršęs pakraut nei valandų nepažiūrėsi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.