Apžvalgininkai platina „AMD Radeon Fury X“ nuotraukas

Niekam nepaslaptins, kad jau trečiadienį, birželio 24 dieną, sulauksime „Radeon Fury X“ apžvalgų, tad nenuostabu, jog likos vos keletui dienų iki to į internetą išplaukia nemažai šio galiūno nuotraukų. Tuo pačiu gavome ir GPU-Z programėlės atvaizdą su visais Fury X duomenimis.

Kažko naujo šį karta nepasakysime, tiesiog kviečiame pasigrožėti šia nuostabiai atrodančia AMD vaizdo plokšte.

7 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Nu jo, isvesciu skaicius ne koks 🙂 kazkaip amd nusprende, kad visi kas pirks fury x turi turet hdmi, dp monikus 🙂

  2. Katonas parašė:

    Visada yra adapteriai, bet DVI high end gameriai gal jau nebenaudoja?

  3. ZeroFM parašė:

    high-end geimeriai jau nenaudoja vga tik su 4GB vram .

  4. TomasP parašė:

    O ką jie naudoja?

  5. TavoMama parašė:

    O aš biški skeptiškai žiūriu į tą VRAM psichozę. Čia mano žinios gali būti biški pasenusios, nes aš aktyviai tuo nesidomiu, bet visi dabar baisiai susižavėję 4k monitoriais. Nu OK, gražu ten viskas, bet kaip su refresh rate? Ar jau yra realiai monitoriai palaikantys 4k@60Hz. Kiek dabar esančių monitorių turi DP 1.3? Kiek žmonių juos įpirks jiems pasirodžius prekyboj? Taigi tokias bapkes ant geimingo leidžiantys žmonės nelaiko GPU metų metais, jie perka naujas vos jos pasirodo, tai apie kokį čia future-proofing ir kalnus VRAM visi kalba?

    1440p labiau mainstreaminis variantas, bet ar ten tikrai neužtenka 4GB VRAM? Gi dabar PC exclusive retas atvejis, viskas kuriama lowest common denominator, t.y. konsolėms, o ten išvis bendrai 8GB RAM, iš kurių realiai žaidimui lieka ~5-6GB.

    Pataisykit aišku kas jei stipriai nusikalbu, aš su geimingu jau keli metai kaip nebedraugauju, žinios tik tiek kiek kokiam naujienų saite ar forume perskaitau.

  6. Katonas parašė:

    Aš irgi tik vidutinis žaidėjas, kiekvienas žaidimas skirtingai ram pasiima, bet keliant rezoliuciją ram naudojamas kyla. Po to dar visokie ultra rezoliucijų packai, kuriuos naudojant ram ėdama dar labiau. Paprastai tariant kuo daugiau RAM tuo geriau. Kaip kažkur ankščiau rašiau, būtų galėję būtų tikrai įdėję tuos 8 GB, bet kad dabartinė HBM technologija to neleidžia padaryti, gal kaip optimizuos išnaudodami didesnį atminties pralaidumą. Laukiam apžvalgų

  7. BC00 parašė:

    TavoMama -> iš esmės visi šiuolaikiniai 4K LCD važiuoja ant 60Hz (tik reikia DisplayPort), bet čia tie 60 Hz net pavadinčiau stabdžiu, nes žaidėjų rinka nori >60 Hz:)
    Sakyčiau 80-90 proc Fury X ant 4K pirmiausiai will run out of pure power (kaip ir GTX 980 Ti) nei out of vRAM. Vat sujungus į CF tie 4 GB taps kur kas didesne problema, nes raumenų patraukti maksimalius nustatymus ant 4K jau užtenka.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.