Atskleistos „Asus ROG Maximus VII“ pagrindinės plokštės

„Asus“ suskubo pademonstruoti „ROG Maximus VII“ serijos pagrindines plokštes, tarp kurių šiuo metu papuola „Maximus VII Hero“, „Maximus VII Ranger“ ir „Maximus VII Gene“, nerodant jokių ženklų apie „Formula“, „Extreme“ ar „Impact“ modelius, kurie buvo būdingi senesnėms serijoms.

ATX formato „Maxmus VII Hero“ ir mATX „Maximus VII Gene“ dalinasi labai pajėgia panašios sandaros VRM grandine, tačiau pirmoji turės tris PCI-Express 3.0 x16, o antroji du PCI-Express x16 3.0 lizdus. Smulkesnių išmatavimų „Maximus VII Gene“ turės vieną papildomą PCI-Express x1 ir M.2 lizdus bei aštuonias SATA III 6 Gb/s sąsajas. Spėjama, kad pagrindinė plokštė taip pat turės bevielį 802.11 ac WiFi modulį. Laipteliu žemiau „Asus“ ketina pastatyti „Maximus VII Ranger“ modelį, kuris turės paprastesnę 8-ių fazių VRM sistemą, šešias SATA III sąsajas ir tris PCI-Express 3.0 x16 lizdus, kurių elektrinis pralaidumas, naudojant daugiau nei vieną lizdą, bus sumažintas iki x8 arba x4. Žemiausiai esantis PCI-Express lizdas visuomet veiks x4 režimu. „Asus“ pasiryžusi išlaikyti M.2 lizdą ir „SupremeFX“ garso posistemę, tačiau atima WiFi ir integruoja gigabitinį Intel tinklo posistemį.

Tarp naujų ROG savybių minimos „Gamefirst III“, „LANGuard“, „SonicRadar II“, „KeyBot“ ir „TrueVolt USB“. Apie daugelį iš jų informacijos šiuo metu nėra, tačiau pavyzdžiui „TrueVolt USB“ turėtų stabilizuoti energiją USB lizduose, o „KeyMacros“ palengvinti makro komandų kūrimą su turimomis pažangiomis klaviatūromis.

Manoma, kad „Maximus VII Ranger“ (~150 USD) konkuruos su „MSI Gaming 3“ ir „ASRock Z97 Fatal1ty Killer“. Tuo tarpu „Maximus VII Hero“ pakils iki ~200 USD startinės kainos ir mes iššūkį „MSI Gaming 7“. Apie „Extreme“ ir „Formula“ modelius turėtų būti pranešta kiek vėliau., tačiau jų kainos greičiausiai pasieks 300 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.