„CeBIT 2014“: MSI užsiminė apie būsimą „ultrabook“ tipo kompiuterį, kuris galės pasigirti net 3K raiška

Visos „MSI GS60 Ghost Pro“ specifikacijos nebuvo atskleistos, bet žinoma, kad už vaizdo  posistemę bus atsakinga  „NVidia“ su savo naujausios 800M serijos vaizdo procesoriais. Kaip teigia MSI atstovai, „GS60 Ghost Pro“  vaizdo posistemė bus pajėgi susitvarkyti su naujausiais žaidimas net 2880 x 1620 raiškoje. „GS60 Ghost Pro“ storis yra vos 1.95 cm, svoris 1.99 kg. Kompiuteris galės būti komplektuojamas su Core i7 procesoriumi, dvejais SSD diskais (galima „Super RAID“ funkcija) ir papildomu HDD disku, 802.11ac WiFi tinklo plokšte. Verta plačiau paminėti MSI „Super RAID“ funkciją, kuri viename kompiuteryje leidžia sujungti du mSATA SSD diskus ir tuo pačiu naudoti įprastą HDD diską. Pasak MSI, SSD diskai veikdami „Super RAID 0“ rėžimu gali pasiekti virš 800MB/s linijinį skaitymo greitį.

„MSI GS60 Ghost Pro“ parduotuvių lentynose turėtų pasirodyti balandžio mėnesį ir priklausomai nuo komplektacijos kainuoti tarp 1600 ir 2000 eurų.

Idomu, kada sulauksime Full HD raiškos, kaip standarto nešiojamiesiems kompiuteriams su 15.6 colių ekranais. Ar nešiojamųjų kompiuterių gamintojai žada „prašokti“ šią raišką? 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.