„Computex 2014“: naujas flagmanas ir TLC SSD iš „OCZ Storage Solutions“

Pirmiausiai bankroto procedūrą o po to pirkėjo „Toshiba“ pradėtą restruktūrizaciją išgyvenusi „OCZ Technologies“ rodo sugrįžimo ženklus. Į „Computex 2014“ „OCZ Storage Solutions“ vyrukai ne tik atsivežė šviežiausią „Vector“ serijos SSD kaupiklį „Vector 180“, bet ir prakalbo apie planus visai greitai išleisti TLC NAND atmintį turintį produktą.

Vieną dabartinių „OCZ Storage Solutions“ flagmanų „Vector 150“ turėsiantis pakeisti „Vector 180“ tebeturės „Barefoot 3 M00“ valdiklį, tačiau gaus atnaujintą 19 nm „Toshiba A19“ atmintį. Lyginant su tai, ką „OCZ Storage Solutions“ rinkoje naudoja dabar, technologinis procesas išliks toks pats (19 nm), tačiau fizinė NAND lusto struktūra bus kiek pakeista, siekiant efektyviau išnaudoti turimą silicio plotą. Greičiausiai pačia svarbiausia „Vector 180“ ypatybe taps apsauga ir duomenų išsaugojimas įvykus atsitiktiniui elektros grandinėje dingimui. Panašu, kad „OCZ Storage Solutions“ seka „Crucial“ pėdomis, kurių SSD kaupikliuose ši savybė pakliūna į „bazinį paketą“.

Jei „Vector 180“ taps dar vienu kompanijos arkliuku spartos sektoriuje, „OCZ Storage Solutions“ pradeda žvalgytis ir į žemiau orientuotus sektorius. Teigiama, kad jau rugsėjį „OCZ Storage Solutions“ turės bent vieną TLC NAND atmintį naudojantį produktą, kuris pabandys pakutenti nervus šį sektorių okupavusioms „Samsung“ ir „Crucial“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.