„Computex 2014“: „Raijintek“ turi tai, kas geriau už „Corsair H110“

Surengusi pakankamai sėkmingą debiutą orinių aušintuvų rinkoje, „Raijintek“ tikisi dar užtikrinčiau žengti į kitą CPU aušinimo rinką. „Computex 2014“ parodoje gamintojas demonstruoja spalvingai atrodančią naująją aušinimo sistemą skysčiu, tuo pačiu teigdamas, kad šis produktas mažų mažiausiai privers sunerimti net „Corsair“ flagmaną H110.

Pavadinimo kol kas neturinti sistema nėra surinkta populiarosios „Asetek“ ir pasižymi išplėtimo galimybėmis – panašu į tai, ką matėme apžvelgdami „Cooler Master Eisberg Prestige 240L“. „Raijintek“ pasirinko naudoti permatomas žarneles, kuriose teleškuos mažiausiai keturių skirtingų spalvų aušinimo skystis (šiuo atveju turime žalią). Panašu, kad radiatorius neturės sustorintos struktūros, tačiau tai nesutrugdė „Raijintek“ skambiai pasakyti, kad naujasis produktas siūlo 10-15 procentų geresnį aušinimo efektyvumą už „Corsair H110“ ir tekainuoja vos 75 GBP. Tai, kas jau dabar priverčia suklusti, rinkoje laukiamas po penkių – septynių savaičių.

„Raijintek“ ir toliau naudoja agresyvių kainų politiką, ypač atkreipiant dėmesį į tai, kad mini-ITX korpuso „Metis“ absoliučiai visa išorė padengta 1.5 mm aliuminio sluoksniu. Gamintojas ne tik planuoja didelę šio modelio spalvų įvairovę (raudona, mėlyna, juoda, auksinė, žalia ir sidabrinė), bet ir neatmeta galimybės atskirai leisti įsigyti šio korpuso šoninius gaubtus. Įvertinus minimalistinį dizainą, panaudotas medžiagas ir jų apdailą, už 50 GPB „Metis“ atrodo kaip puikus pasirinkimas jau dabar.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.