„Corsair“ „Computex 2014“ parodoje: pikniko iškyloms skirti korpusai ir pirmasis DDR4 modulis

Natūralu, kad daugelyje sričių besispecializuojanti „Corsair“ į „Computex 2014“ parodą atsivežė daug ir naujovių. Žvilgtelkime į pirmuosius kompanijos DDR4 modulius, visiškai naują spalvotai atrodančių mini-ITX korpusų seriją bei iš pagrindų atnaujintą HXi maitinimo šaltinių šeimą.

Nenumaldomai artėjant laikui, kada prasidės DDR4 operatyvios atminties era, „Corsair“ parodė pirmąjį entuziastams skirtą „Dominator Platinum“ modulį. Pastarasis veikia 2400 MHz dažniu. Tačiau amerikiečiai atkreipė dėmesį ir į nebrangių DDR4 modulių belaukiančiųjų viltis. „Corsair“ taip pat parodė „Value Select“ serijos modulį, kuris, spėjama, dirba 2133 MHz dažniu ir turi padidintus atsako laikus, lyginant su „Dominator Platinum“.

„Corsair Graphite 380T“ primena piknikams naudojamą nešiojamą krepšį. 380T viršuje integruota portatyvumą padidinanti rankena, o pats korpuso vidus suskirstytas į dvi sekcijas: pagrindinei plokštei, masyviems CPU aušintuvams ir ilgoms vaizdo plokštėms skirta viršutine zona bei apatine, kurioje talpinamas maitinimo šaltinis informacijos kaupikliai (3x 3.5/2.5" + 2x 2.5"). „Corsair Graphite 380T“ komplektuojamas su įpučiančiu 140 mm bei dviem išpučiančiais 120 mm ventiliatoriais ir bus pasiūlytas kelių populiariausių spalvų variantais.

Jausdama spaudimą aukštesnės klasės maitinimo šaltinių zonoje „Corsair“ buvo priversta atnaujinti anksčiau buvusią labai populiarią dar prieš aštuonis metus išleistą HX(i) PSU šeimą. Gamintojas ketina siūlyti mažiausiai tris HXi modelius: 750, 850 ir 1000 W. Visi jie gaus pilnai modulinį kabelių dizainą, 80+ Platinum sertifikatą ir „Corsair Link“ palaikymą, leidžiantį realiu metu stebėti ir keisti pagrindinius maitinimo šaltinio parametrus, kaip temperatūrą, efektyvumą ar energijos sąnaudas. „Corsair“ žada, kad naujoji šeima bus komplektuojama tik su japoniškos kilmės kondensatoriais ir turės begarsį „Zero-RPM“ režimą. Startas numatomas rugpjūtį su septynių metų garantiniu laikotarpiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.