„Corsair Graphite 760T“: veidrodėli, veidrodėli, kas pasaulyje gražiausias?

Paskutinį kartą „Graphite“ serija buvo papildyta pakankamai išskirtinės išvaizdos korpusais – tuo įsitikinome gavę „Graphite 380T“. Šalia mūsų stovintis „Graphite 760T“ yra visiška 380T priešingybė jau vien todėl, kad tai ne nišinė „full tower“ tipo dėžė (380T buvo „mini-ITX tower“), tačiau tuo pačiu 760T nori pratęsti neįprastai atrodančių „Corsair“ korpusų gamą. Dėmesys privalo būti sutelktas ne tiek kiek į pačią 760T formą, bet šio korpuso šonus. Jie ne tik kad permatomi, bet jų atidarymui nereikalingi nei atsuktuvai, nei varžtai.

 

Pakuotė ir komplektacija

„Corsair“ sutinka parodyti tiek korpuso išorės, tiek vidaus eskizus. Amerikiečių kompanija mano galinti sau leisti sukurti apibūdinimą „graži išorė ir langas, skirti gražiai sukomplektuotai sistemai parodyti“.

Ant masyvios dėžės šono randame nurodytus 760T išmatavimus bei daugelį kitų specifikacijų. Be vartotojo gido aksesuarų dėžutėje randame tik keturis „zip-ties“ surišėjus. Kaip tokio kalibro korpusui – tikrai mažoka.

 

Specifikacijos

 

Žvilgsnis į išorę

„Corsair Graphite 760T“ nėra mažas. Nors kažko kito tikėtis iš XL-ATX pagrindines plokštes talpinančios dėžės ir nebuvo galima tikėtis. Įdomu, jog „Corsair“ nepateikia oficialaus 760T svorio, tačiau pavyko iškapstyti, kad šio korpuso svoris įsiterpia tarp 11 – 11,5 kg. Pagrindinę svorio porciją sudaro plieninės konstrukcijos, tačiau 760T netrūksta ir iš plastiko pagamintų detalių. Vien iš plieno pagamintas korpusas svertų kur kas daugiau.

Kaip jau minėjome, šio korpuso arkliukas – šoninės skardos. Skardos? Kokios dar skardos. Tai net ne permatomą langą turintys šoniniai gaubtai, o didžiuliai šoniniai stiklai. Tiesa, jie yra pagaminti iš polikarbonatinio stiklo, todėl abejojame ar dūžta taip pat lengvai kaip standartinis stiklas. „Corsair“ juos gana stipriai patamsino: nuo pačios aplinkos ir žiūrėjimo kampo priklausys ar mes labiau matysime PC komponentus, ar žvelgsime į aplinkos atspindžius. Nereikia apsigauti: vidų galima pamatyti tik pro vieną iš langų, mat tolimesnysis (kai 760T stovi vartotojo dešinėje) nėra permatomas.

Vyrius turinčių šoninių stiklų judėjimas praktikšai neribotas, jie gali atsidurti net už 760T galo, tik tokiai judesio amplitudei prireiks nemažai erdvės. Fiksacija prie korpuso kūno įgyvendinta pasitelkiant tiek masyvias skląstis, tiek magnetinę sistemą.

Viršutiniame aukšte 760T turi tris 5,25“ stalčius dengiančius dangtelius, iš kurių viršutinis moka aklinai uždengti optinių laikmenų skaitytuvą. Orą į vidų stumia du 140 mm skersmens AF140L LED ventiliatoriai, kuriuos randame už metalinį tinklelį turinčios priekinės fascijos, fiksuojamos taip vadinamais clips‘ais. Iš tikrųjų nežinome, kodėl „Corsair“ taip pamėgo dulkių sulaikymui metalinius tinklelius, nors, mūsų nuomone, jie savo funkciją turėtų atlikti prasčiau už medžiaginius dulkių filtrus, kurie paprastai pasižymi smulkesniu raštu.

Vienalytis „Corsair Graphite 760T“ viršus iš pažiūros nuobodus. Turbūt vienintelė pastebimesnė detalė – nedidelis, link I/O panelės nutįstantis, plieninės konstrukcijos stogelis. Vartotojui 760T siūlo po du USB 2.0 ir 3.0 lizdus, atskiras jungtis mikrofonui bei ausinėms ir atskirą ventiliatorių sūkių mygtuką, kuris turi du režimus: „performance“ ir „silent“. Įjungimo/išjungimo mygtukas šiek tiek didesnis už perkrovimo. Jeigu priekio apdaila nekėlė abejonių, kad gaubtas pagamintas iš plastiko, tai viršutinis gaubtas leido pagalvoti apie aliuminį. Vistik 760T prabangių detalių neturi, o po gaubtu radome perforuoto plieno lakštą su jau paruoštais antivibraciniais žiedais, skirtais ventiliatoriams.

Galinėje dalyje priskaičiuojame net devynis PCI išplėtimo dangtelius, taip pat matome papildomas perforacines angas virš išpučiančio AF140L ventiliatoriaus. Galima manyti, kad tarp stogo ir pagrindinės plokštės viršutinio krašto 760T nestokoja erdvės, todėl problemų neturėtų sukelti ir storesni radiatoriai. Neaišku, tik kodėl „Corsair“ nusprendė iškart neprakiurdyti į išorę žarnelių pravedimui skirtų angų ir uždengti jas guminiais žiedais…

760T stovi ant dviejų tvirtų kojų ir apačioje teturi vienintelį medžiaginį dulkių filtrą, kuris dengia tik PSU zoną. Dugne aptikome dar šiek tiek perforuoto plieno – panašu, kad jis su papildomomis sąlygomis tinkamas 120 mm skersmens ventiliatoriui.

 

Žvilgsnis į vidų

Ne visai ryškiai pro pravirus šoninius gaubtus matę korpuso vidų aukščiau esančiose nuotraukose, dabar viską turime kaip ant delno. 760T turi du, neabejotinai mobilius, HDD narvus, bevaržtę 5,25“ įrenginių tvirtinimo sistemą bei tris guma dengtas kabelių permetimo angas. Pati korpuso konstrukcija papildomai sustiprinta galinėje dalyje esančiomis plieninėmis sijomis. Kaip būdinga tokio kalibro gaminiui, visi vidiniai laidai yra įvilkti į juodos gumos įmautes.

Kita 760T pusė atskleidžia dar dvi guma dengtas angas, kurias užstojo HDD narvai. Viena masyvi stačiakampio formos anga lieka neuždengta, tačiau tai nėra problema, nes ji labai žemai ir niekam nematoma. Nesunku pastebėti, kad korpusui tikrai netrūksta „zip-ties“ surišėjams skirtų kilpučių. Visgi įdomiausiu struktūriniu vienetu tampa eilė išrikiuotų dėklų, kurie skirti vidiniams 2,5“ įrenginiams.

Idealiausiu atveju 760T savininkas turėtų apsieiti ne su ilgesniu nei 230 mm maitinimo šaltiniu, kitaip teks iš vietos judinti pirmąjį HDD narvą. Apie judinimo ypatumus pakalbėsime visai netrukus. Šiek tiek keista, jog „Corsair“ PSU zonai neparūpino antivibracinių kojelių, tačiau norėtųsi pasidžiaugti, kad pagrindinei plokštei skirta sienelė turi tvirtinimą palengvinančią pakylėlę, o perforacijos nepasibaigia ties 5,25“ stalčiais. Tai reiškia, kad didesnis radiatorius gali atimti iš mūsų vieną ar net du tokius stalčius, tačiau pirmenybę teikiame būtent didesniam suderinamumui su H2O sistemomis.

Aukšti apatiniai korpuso kraštai netrugdo ištraukti žemiausių HDD narvo stalčių, kurie turi įprastus vibracijas slopinančius silikoninius ratukus bei tinka ir 2,5“ SSD kaupikliams, tačiau…  Abu narvai stovi ant pakylų, prie kurių fiksuoti dviem varžtais. Aukštas korpuso kraštas neleidžia įprastu atsuktuvu pasiekti reikiamų varžtų, o keistose vietose išdėstytos ertmės lyg ir nėra tam skirtos. Išties, net ir atsukus varžtus, HDD narvo neištrauksime, nes jam tebemaišys šoninis kraštas. Tai reiškia, jog norint pakeisti narvo poziciją būtina versti 760T ant šono, atsukti pakylas laikančius varžtus ir tik tada pavyks narvą (su visa pakyla) pašalinti iš korpuso. Po to dar laukia narvo atpalaidavimas nuo pakylos.

Tą atlikus su arčiau PSU esančiu narvu, jį galime montuoti tiesiai virš kito narvo arba prišlieti prie žemiausio 5,25“ stalčiaus. Iš viso to gautas efektas – sumažintas suderinamumas su vaizdo plokštėmis ir oro tėkmė link svarbiausių PC komponentų, tačiau dugne atsilaisvinusi zona papildomam 120 mm ventiliatoriui. Antrojo HDD narvo perkėlimas yra toks pats nepatogus (tiek, kad vietoje 6 varžtų reikia atsukti tik 4). Po juo perforacijų nėra, tačiau visiškas jo pašalinimas iš korpuso leidžia į 760T priekį sumontuoti 240/280 mm radiatorių.

 

Suderinamumas su H2O radiatoriais

 

Montavimas

Apsimesime esantys tokiais, kurie neplanuoja 760T priekyje montuoti H2O sistemos, todėl standartinė HDD narvų pozicija yra visiškai priimtina. Greitai suprantame, kad pakylos ne tik leidžia sėkmingai  pasinaudoti žemiausiu stalčiumi, bet ir palengvina HDD prijungimą – galime naudoti kad ir kampinį SATA duomenų kabelį. SSD kaupikliams skirtuose dėkluose geriausiai jaustųsi 9 mm korpusą turintys įrenginiai, tačiau į dėklą įstumtas 7 mm aukščio „Vector 150“ jaučiasi pakankamai saugiai ir be papildomų varžtų.

Tik montavimo metu iki galo pavyksta suprasti 760T surinkimo laipsnį, kartu pasidžiaugiant likusia didele erdve tarp motininės plokštės ir korpuso viršaus. Mes pasinaudojome vos vienu „zip-ties“ surišėju, kuriuo fiksavome ATX12V kabelį, nors manome, kad šoninis langas būtų be problemų užsidaręs ir be jo. Už sienelės skirti net visi 3 cm! Prie ventiliatorių valdiklio jungiami ne tik visi trys gamykliniai ventiliatoriai, bet ir lieka dar vienas laisvas 3-pin lizdas, į kurį gali būti jungiamas 3-pin/4-pin kištuką turintis ventiliatorius. Deja, kaip netrukus paaiškės, kad valdiklis turi problemų su atmintimi: išjungus PC su naudotu „performance“ režimu, po įjungimo aktyvuojamas „silent“ režimas. Valdymo mygtukas neturi jokio indikatoriaus, todėl režimą tenka identifikuoti pasikliaunant vien ausimis.

 

Testavimas

Visiškai pasyvią sistemą 30 minučių trukmės „Unigine Heaven“ testavimo metu sudarė:

  • Procesorius: Intel Core i7-4770K (3.5 GHz / Turbo Boost/ HT on) + Prolimatech Megahalems
  • Pagrindinės plokštė: Asus Z87 Maximus VI Gene
  • RAM atmintis: Patriot Viper 3 DDR3 2x 4 GB 1600 MHz CL9-9-9-24 1T 1.5v
  • Vaizdo plokštė: MSI GTX 750 Ti Gaming OC (1085/5400 MHz)
  • Informacijos kaupikliai: OCZ Vector 150 240 GB + WD RE3
  • Maitinimo šaltinis: Seasonic P-860

 

Rezultatai

Nusprendėme iš diagramų neišimti anksčiau testuotų korpusų, nors 760T turi tik vieną tiesioginį konkurentą – „Phanteks Enthoo Luxe“. Skirtingi ventiliatorių režimai 760T atveju daro kur kas didesnę įtaką nei HDD narvų skaičius „Enthoo Luxe“ korpuse. Suaktyvėję 760T ventiliatoriai leidžia CPU temperatūrą sumažinti 4 °C, o VGA – 9 laipsniais pagal Celsijų. Visgi net  „performance“ režimo nepakanka bandant susilyginti su „Phanteks“ produktu. GTX 750 Ti aušinimo lygis jau visai nebetoli (atsiliekama tik 3-5 °C), tačiau procesorius vis dar aušinamas 6 – 8 °C prasčiau. Galima manyti, kad į priekį „Enthoo Luxe“ labiausiai išveda šalia CPU radiatoriaus sumontuotas ne vienas, o du išpučiantys ventiliatoriai.

Tikėjomės, kad „performance“ režimu dirbantys 760T korpuso ventiliatoriai bus triukšmingesni. Užfiksuoti kiek daugiau nei 43 dBA leidžia daryti išvadą, kad 760T yra tylesnis už „Enthoo Luxe“, kai jo ventiliatoriai taip pat dirba maksimaliu režimu (~44.5 dBA). 760T korpuso negalime pavadinti triukšmingu, jis – tiesiog aiškiai girdimas, integruoti ventiliatoriai sukais minkštai. „Silent“ režimas iš tikrųjų primena tylos režimą ir leidžia sumažinti triukšmo lygį iki pat 41 dBA. Atsiduriama šalia „Be Quiet! Silent Base 800“, tačiau iki virtualios tylos zonos, kur dominuoja „Fractal Design Define R5“, dar šiek tiek trūksta.

 

Išvados

Pasakysime atvirai. Buvome suirzę dėl to, kokiu būdu „Corsair“ pasiūlė vartotojui ištraukti mobilius HDD narvus, tačiau po to atlyžome. Jis tikrai nėra patogus, nes reikia versti korpusą ant šono, tačiau nuo visiškos iškrėstos kvailystės statuso „Corsair“ apsaugo tai, kad abu narvai yra jau sustatyti į optimalią poziciją. Arčiau maitinimo šaltinio esantis nebus judinamas tol, kol PSU korpusas neužaugs virš 230 mm arba nebus užsigeista po narvu esančių 120 mm ventiliatoriui skirtų tvirtinimo angų. Radiatorius praktiškai visuomet pradedant montuoti nuo korpuso viršaus, tai leidžia tikėti, kad ir arčiau priekio esantis antrasis narvas liks savo vietoje, nors jo išėmimas atveria galimybes į 760T priekį sumontuoti 240/280 mm radiatorių. O jei jau kažkam trūk plyš prireiks modifikacijų, tas turės susitaikyti su keistu „Corsair“ sprendimu, tik greičiausiai vienam kartui, nes HDD narvai, skirtingai nei dėklai, nėra žaisliukai, su kuriais žaidžiama kasdien. Štai taip panaikinome vieną didžiausių 760T ne visai tegiamų savybių, tačiau nesiruošėme patraukti „Corsair“ į priekį už priekinėje fascijoje rastą metalinį tinklelį vietoje įprasto medžiaginio dulkių filtro bei komplektacijoje nerasto papildomo dulkių filtro, jei būtų susigundyta papildomu ventiliatoriumi į 760T dugną. Galbūt jis leistų aušinimo našumu dar labiau priartėti prie „Phanteks Enthoo Luxe“, tačiau pernelyg skųstis 760T pasiektais rezultatais negalime, ypač įvertinus mažesnį triukšmą. „Performance“ režimas HW pasaulyje turi mažai ką bendro su tyla, tačiau kalbant atvirai prieš testavimą mes tikėjomės kur kas prastesnių rezultatų iš 760T.

Puiki konstrukcija, platus suderinamumas ne tik su ilgais, bet ir storais H2O radiatoriais, puikios kabelių išvedžiojimo ir slėpimo galimybės turint net 3 cm tarpą už pagrindinės plokštės sienelės bei bevaržtis SSD kaupiklių tvirtinimas greičiausiai nepadaro 760T išskirtiniu pavyzdžiui prieš tokius panašios kainų zonos konkurentus, kaip jau minėtą „Phanteks Enthoo Luxe“ ar ką tik Lietuvoje pasirodžiusį „NZXT Phantom 630“. Visi trys korpusai turi savų stipresnių ir silpnesnių pusių. 760T vienintelis leidžia lengvai prieiti prie priekinio dulkių filtro, bet nusileidžia integruoto ventiliatorių valdiklio turimomis galimybėmis. Tačiau visa trijulė spinduliuoja išskirtiniais blizgučiais. „Enthoo Luxe“ į priekį pastumia unikali LED apšvietimo sistema, „Phantom 630“ agresyvų jaunatviškumo proveržį kuria tik fantominės formos, kai „Graphite 760T“ šalia jų ne toks išraiškingas, bet ne mažiau šarmingas. Jei reikėtų rinktis, kurį labiausiai būtų gaila kišti po stalu juo greičiausiai taptų būtent 760T. Gal todėl, kad puikiai atliktos kitokių šoninių gaubtų implementacijos atsiskleidimui reikalinga daugiausiai erdvės, o gal kad tai gražiausias sprendimas tarp visos trijulės. Bet kokiu atveju „Corsair“ norintiems kažko kitokio pasiūlė išskirtinai atrodantį produktą, kuris vertas evoliucijos. Manome, kad užraktų sistema ir PSU zonos gaubtas padarytų 760T dar geresniu.

Privalumai:

  1. Puiki surinkimo kokybė viduje ir išorėje;
  2. Unikalūs, įrankių nereikalaujantys, šoniniai gaubtai;
  3. Labai platus suderinamumas su H2O sistemomis;
  4. Patogus montavimas ir net 3 mm vietos už sienelės!;
  5. Patogus priėjimas prie priekinio dulkių filtro;
  6. Dviejų režimų ventiliatorių valdiklis;
  7. Integruoti trys kokybiški ventiliatoriai, du iš jų su LED apšvietimu;
  8. Maksimaliai besisukantys ventiliatoriai nėra triukšmingi;
  9. Geras aušinimo efektyvumo/triukšmo santykis;
  10. Bevaržtis SSD tvirtinimas;
  11. Sąlyginai nesunkus;
  12. Talpina iki 10x SSD (2,5") ir 6x HDD (3,5");
  13. Talpina 170 mm aukščio CPU aušintuvus ir ilgiausias vaizdo plokštes;
  14. Dulkių filtrai ant visų įpūtimo angų;
  15. Puikiai veikianti bevaržtė sistema 5,25" įrenginiams;
  16. Ventiliatoriams skirti antivibraciniai žiedai;
  17. Masyvi CPU aušintuvų tvirtinimą palengvinanti anga;
  18. Mažai imlus pirštų atspaudams;
  19. 2x USB 3.0;
  20. Į rankoves įvilkti visi vidiniai kabeliai;
  21. Prieinamas dvejomis spalvomis

Vidutiniška:

  1. Priekyje norime matyti ne metalinį, o medžiaginį dulkių filtrą;
  2. Konkurentams nusileidžiantis ventiliatorių valdiklis;
  3. Aukšta kaina

Trūkumai:

  1. Nepatogus HDD narvų išėmimas;
  2. Neturi išorinio 3,5” adapterio ir dulkių filtro papildomam ventiliatoriui;
  3. Ne visos kabelių permetimo angos uždengtos guma;
  4. Skurdi komplektacija

15 Komentarai

  1. Kaspariokas parašė:

    issilygink staltieses 😀

  2. ZeroFM parašė:

    Phanteks Enthoo Luxe manau kur kas geresnis variantas ir gan pigesnis .

  3. BC00 parašė:

    Deja su siuntimu Enthoo Luxe nieko pigiau nesigauna.

  4. ZeroFM parašė:

    Na kai gyvenu UK tai Luxe geriausias variantas atrodo .

  5. BC00 parašė:

    Labai tikėtina:) Čia jau visai kita situacija.

  6. IFeelYou parašė:

    Vienas geriausių korpusų kokius tik teko turėti. Aišku garso izoliacija prastokoka bet vaizdas tai… wow! 🙂

  7. ZeroFM parašė:

    Pasidalink buildo foto 🙂 palyginsim su maniškiu Luxe 😉

  8. IFeelYou parašė:

    ZeroFM, būinai kai tik padarysiu padoresnių. Planuoju naują forumo temą sukurt, kur visi kas norėtų pasidalintų savo RIG’ų nuotraukomis 🙂

  9. ziogzzz parašė:

    Renkuosi tarp Be quiet 900 pro, Phanteks Enthoo Evolv (ar Luxe?), Corsair 780T arba 760T (CPU su Noctua NHD-14; GTX 1080 su arctic accelero extreme IV) reikalinga tyla, taipogi ir geras ausinimas) ka rekomenduotumete, ar tiesiog Fractal R5 uztektu? vandens ausinimu nesiulykite 🙂 tiesiog tylos ir ausinimo santykis kokio korpuso butu geriausias, entuziastu klausiu (testuotoju) 🙂

    • ZeroFM parašė:

      Jei mandro aušinimo nedėsi tai ir R5 ar define s per akis bus .

    • IFeelYou parašė:

      Na aš asmeniškai turiu Corsair 760T ir esu labai patenkintas tiek aušinimu, tiek galimybėm, tiek dizainu. Na garsas kitas dalykas (man jis nelabai aktualus), jis priklauso nuo to kokie ventiliatoriai sudėti. Tavo atveju Su Accelero Extreme IV ir Noctua NHD-14 garsas bus mažiausias Tavo rūpestis, nes bus ir taip labai tylu. Aišku reikėtų (kokį korpusą bepirktum) susidėti tylius korpuso ventiliatorius, pvz. Silen Wings ar Noctua.
      Kas dėl korpuso pasirinkimo tai visi Tavo paminėti yra High-End ir su visais nebūtų jokių didesnių problemų. Geriausią garso izoliaciją iš minėtų turi Be Quiet 900 Pro ir būtų optimaliausias.
      Bet aš pritarčiau tiek ZeroFM tiek BC00 kad Fractal R5 pilnai užtektų ir būtum juo patenkintas. Ir sutaupytum nemažai pinigų.
      Dėl maitblokio aš tik už Semi-Passive modular Corsair.

  10. ziogzzz parašė:

    Zero Fm dekui, kazkaip ties R5 ir buvau visa laika apsistojes tik galvojau gal verta kazka geriau.. cia ta liga zinoma visiems 😀 Geriau maitbloki tylu corsair koki plius paimsiu corsair RX750 (ar kazka kito?)
    Siaip mano Cooler master 452 (korpusas) ir coolermaster maitblokis 750W nera blogi, tik kad per daug prikisau i ta dezute, reikia kazko didesnio truputi 😀
    P.S. Nebuvo blogi kol kartele reikalavimu nepakilo iki kazko daugiau

  11. BC00 parašė:

    900 Pro kol kas taip ir negavome dėl deficito, o EVOLV ATX tiesiog dar nespėjom pratestuoti. R5 tikrai užtektų (turint tokius coolerius abt CPU/VGA kas ten gali netenkinti?) ir sutaupytum gerą sumelę… Šiaip net siūlyčiau In Win 303, kuris turi tau labai praversiantį VGA laikiklį (žinau Accelero svorį), bet NH-D14 gali būti ant ribos. Bet jei pinigai draskytų kišenę, galimai visgi žiūrėčiau į EVOLV…

  12. ziogzzz parašė:

    Toliau pamastymui, nes GTX 1080 su reference cooling stovi vis dar, mano variantai:
    1. Corsair RX750, Be Queit 900 PRO; Arctic extreme IV
    2. Corsair RX750; Fractal R5; Arctic accelero hybrid 140-III (jei tilps is vis i R5?)
    3. Iki galo „musimelzti“ RX750 – RM750i – RM750; Be Quiet 900 Pro, Ir Arctic 140-III

    Laukiu Jusu patarimu ir variantu. Kiek ziuriu pigiausias butu fractal R5+corsair RX750+Arctic extreme IV (del gtx 1080). Visiska tyla nereikalinga, bet kad ir nesniokstu – CPU su Noctua NHD14 toks ir liks.

  13. ziogzzz parašė:

    Kaip ir zadejau atsiliepimai: variantas pasirinktas ir jau mano setupe:
    Corsair RX750, Be Queit 900 (ne pro versija, man lango nereikia); Arctic extreme IV su GTX 1080
    Korpusas labai tylus, jo ventiliatoriai silent wings 3 butent jie lemia tyla, ausina labai gerai, jei isijungiu PC, as jo negirdziu, to ir norejau , jei pradedu geiminti ir paturbinu grafikine Accelero IV veikia nuostabiai, 53 C pakelus 150/500 Mhz dazni VGA. Temperaturos CPU nuo 60-iki 70 C 4,7 Ghz prie tai Silencio 652 (jei neklystu) 70-80 pasiekdavo. CPU -Noctua HD14 taigi jei tyla, tai visi turi ventiliatoriai turi buti tylus. RX750 ventiliatorius is vis nesisuka kol apkrovu tam tikru nepasiekia, golvojau apie Fractla R5 bet su mano farsu, manau uzkaite mazoje dezuteje viskas butu, o dbaar turiu galimybe ir vandeni ateityje sudeti. Labai patenkintas korpusu, Phanteks nebandes tai nzn gal vedina geriau , bet man tyla svarbiau 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.