„Corsair“ supažindino su savo DDR4 modulių pasiūla

Vienas iš operatyviosios atminties guru, „Corsair“, netruko pasekti „Crucial“ pavyzdžiu ir supažindinti su savo DDR4 asortimentu. Agitaciniai žodžiai panašūs į tuos, kuriuos išgirsime iš visų DDR4 gamintojų, kaip kad didesni taktiniai dažniai, mažesnės energijos sąnaudos ir didesnis patikimumas, tačiau „Corsair“ startinė pasiūla kitokia.

Amerikiečių gamintojas paruošė dvi DDR4 šeimas: „Vengeance LPX“  ir „Dominator Platinum“. Pirmoji šeima naudos žemo profilio aliumininius radiatorius, pirkėjui leidžiant pasirinkti tarp juodos, baltos, raudonos ir mėlynos spalvų. Tuo tarpu „Dominator Platinum“ serija galės pasigirti labiau akį traukiančia išvaizda, DHX aušinimo technologija ir geresniu potencialu maksimalių spartinimo rezultatų siekimui.

„Vengeance LPX“ prasidės nuo 2666 MHz dažnio bei CL15 vėlinimo laiko ir turėtų pasibaigti ties 2800 MHz su CL16. „Dominator Platinum“ be minėtų konfigūracijų sulauks ir 3000 MHz dažniu dirbančio rinkinio.

Skirtingai nei „Crucial“, „Corsair“ šio mėnėsio pabaigai skelbiasi galėsiantys pasiūlyti ne vien 4x 4 GB ir 4x 8 GB konfigūracijas, bet ir 2x 4 GB arba itin talpias 8x 8 GB modulių konfigūracijas. Visiems jiems bus taikomas ribotos trukmės garantinis laikotarpis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.