„Fractal Design“ išleidžia „Kelvin T12, S24 ir S36“ vandens aušinimo sistemas

„Fractal Design“ pristato naujas „Kelvin“ vandens aušinimo sistemas. Iš viso anonsuoti net trys nauji produktai, T12, S24 ir S36. Šie aušintuvai labai funkcionalus, o žinoma ir puikiai aušins jūsų kaistančius komponantus.

Gamintojas teigia, kad sumontuoti jų vandens aušinimo sistemą bus labai lengva, tai sugebės atilkti net nepatyrę vartotojai. Nereikia nė sakyti, kad aušintuvai veiks tyliai bei tuo pačiu gerai sklaidys karštį nuo komponentų. Pranešama,kad galėsime lengvai modifikuoti šias aušinimo sistemas ir išplėsti aušinamų komponentų skaičių. Tad norintieji galės vėsinti ir procesorių ir vaizdo plokštę. Visa tai įmanoma dėka galingos vandens pompos, kuri užtikrins pakankamą spaudimą ir papildomai prijungtiem komponantam. Verta paminėti, kad tiek procesoriaus blokas tiek radiatorius pagaminti iš vario, taip tik dar pagerinamas šilumos sklaidymas. „Fractal Design“ žada, kad produktai pasižymės ilgamžiškumu. Kai kurios vandens sistemos palaipsniui prarada efektyvumą dėl korozijos ar vandens netekimo, su šiais aušintuvais tai nenenutiks. Korozija atsiranda dėl panaudotų dviejų rušių metalo, aliumio ir vario, kadangi „Kelvin“ serijos aušinimo sistemos iš vario tai nenutiks. Vandens praradimo problema išspręsta paprastai, tiesiog yra galimybė papildyti sistemą per specialią angą. Žinoma, aušintuvai turi suderinamuma su visais šiuolaikinių procesorių lizdais.
 
Susigundę turėtų laukti produktų pasirodymo ir už „Kelvin T12“ pasirušę sumokėti 95 eurus, už „Kelvin S24“ 115 eurų, o už „Kelvin S36“ 136 eurus.  
 

1 Komentaras

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.