„GeForce GTX 660 Ti“ kaina prasideda nuo 299 JAV dolerių

Panašu, jog viduryje mėnesio įvyksiančio „GeForce GTX 660 Ti“ starto nesustabdys niekas – prie spekuliuojamų techninių specifikacijų, išorinio dizaino ypatumų ir paviešintų  testų prisijungia informacija apie šio grafinio spartintuvo kainas.

Kolegoms iš "VideoCardz" pavyko aptikti pirmuosius „GeForce GTX 660 Ti“ kainų pėdsakus internetinėse parduotuvėse. Pirmuoju atveju PNY gamintojo vaizdo plokštė kainuoja 349 JAV dolerius. Joje integruotas 2 GB GDDR5 atminties buferis bei PCI-Express 3.0 sąsaja. Galinėje plokštės dalyje įrengtos dvi DVI ir po vieną HDMI bei DisplayPort jungtis.

Kitu atveju šio grafinio spartintuvo kaina neviršyja 300 JAV dolerių. Būtent tokia suma greičiausiai taps rekomenduojama „GeForce GTX 660 Ti“ kaina Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Pažymėtina, jog minėtieji PNY gaminiai pasižymi standartiniu dizainu, todėl modifikuotos „GeForce GTX 660 Ti“ plokštės kainuos daugiau.

7 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    kazkaip nebesuprantu..anksciau 660 tipo buvo stiprus mid range….o dabar gaunasi kainos min po 1000 lt….

    kaip cia dabar gaunas ????

  2. Kestas28 parašė:

    kainos tai nelabai

  3. Katonas parašė:

    ATI/AMD ir Nvidia sužvėrėjo, melžia vartotojus kaip karves ir tiek. Šį kart net nežinau ką reikia kaltint daugiau ATI/AMD, kuri sustatė naujas vaizdo plokštes pagal tai kiek jos turi spartos ir kainos spartos santykis visai nepakito lyginant su praėjusia karta, ar Nvidia kuri labai noriai pritarė šiam verslo modeliui. Tiesiog korporacijos kuriom ant vartotojo nusišikt. Laukiam padorių kainų…

  4. simple parašė:

    Nvidia visada užsidėdavo keletą % viršaus, dabar prisidėjo ir AMD. Svarbu ne tai, kurie pradėjo. Šiandien žvalgiausi po 3dmark.com ir apšalau pamatęs TOP 5 vaizdo plokštes: GTX670, GTX680, GTX560Ti, HD7970 ir GTX580. Akivaizdu, kad daugumai nusispjauti į tai, kad Nvidia ir AMD iš jų tyčiojasi, o kol daugumai tai nerūpės – Nvidia/AMD gali nieko ir nekeisti. Dvokia karteliniu susitarimu.

  5. daniukas21 parašė:

    atceit su kiekvienu techprocesu chipu kaina turetu mazeti bet taip toli grazu nera 🙂

  6. BC00 parašė:

    Kažkada mid-range 6600GT už 700 ėjo:)

  7. simple parašė:

    dainiukas21> Čia gi vieša paslaptis, kad GK104 turėjo būti vidutinės klasės GPU, o Nvidia įsidėjo kiaulės akis ir juos stumdo kaip high-end’ą, nes AMD neturi kuom atsakyti. Žinoma apie savikainas jie nekalbės, bet palauk kol Nvidia pateiks ataskaitą apie šiuos finansinius metus 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.