„GeForce GTX 880“ bus pademonstruota rugpjūtį

Remiantis nepatvirtinta informacija, „nVidia“ pasiruošusi pademonstruoti „Maxwell“ architektūros flagmaną GTX 880 šį mėnesį Vokietijoje įvyksiančioje „Gamescom“ žaidimų parodoje, o startą duoti rugsėjį, kuomet Kalifornijoje bus surengta didelė konferencija apie „Maxwell“ architektūros pažangą.

Tiesa, startas spalio mėnesio pasirodymas greičiausiai tebus „pristatymas ant popieriaus (angl. paper launch). GM204-GB3-256 branduoliu paremta ir beveik 8 mlrd. tranzistorių turinti GTX 880 į prekystalius paklius tik šventiniu metų laikotapiu – gruodžio mėnesį. Manoma, kad „žaliųjų“ flagmanas bus gaminamas pagal 28 nm technologinį procesą, turės 3200 CUDA branduolių 4 GB GDDR5 atminties buferį išvien su 256 bitų magistrale.

Neatmetama galimybė, kad Kalifornijoje bus prakalbta ir tuo pačiu oficialiai anonsuoti ir kiti du, kiek silpnesni, grafiniai spartintuvai: GTX 870 ir GTX 860, kurie, manoma, naudos tą patį GM204 lustą.

2 Komentarai

  1. Leon parašė:

    Is kur tokios zinios? nes cia manau patikimiau, bet idomu zinoti is kur remtasi. http://videocardz.com/51117/exclusive-nvidia-geforce-gtx-880-released-september

  2. BC00 parašė:

    Teaser – rugpjuti, paper launch – rugseji, normal launch – gruodi.
    Spalis su rugseju susimaise.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.