„Gigabyte“ skelbia ypač saldžią „get ONE take 2“ akciją

Dalis vakarų Europos motininių plokščių gerbėjų jau spėjo „Gigabyte“ surengtą „get ONE take 2“ akciją pavadinti amžiaus akcija. „Gigabyte“ akcija – atrakcija išskirtinai liečia „Black Edition“ serijos pagrindines plokštes, kai pirkėjas gauna nemokamą galimybę per trejus metus pasikeisti dėvėtą motininę plokštę į visiškai naują.

Agitacijoje dalyjauja trys „Black Edition“ pagrindinės plokštės, visos su „Intel Z97“ lustų rinkiniu: Z97X-UD3H-BK, Z97X-UD5H-BK ir Z97X-Gaming-Wifi-BK. Visai nesvarbu kiek naujų „Intel“ mikroschemų rinkinių bus išleista per ateinančius trejus metus, dabar įsigijęs vieną iš trijų minėtų „Black Edition“ modelių, pirkėjas gauna nemokamą galimybę per minėtą laikotarpį iškeisti mažų mažiausiai morališkai pasenusį produktą į visiškai naują. Aišku yra svarbių niuansų, kaip „Black Edition“ modelio išlaikymas pilnai funkcionuojančiu, pakuotės ir jos komplektacijos išsaugojimas, siuntimas į „Gigabyte“ atstovybę iš savo kišenės ir skirtumo padengimas, jei ateityje bus išsirinkta didsnės vertės pagrindinė plokštė. Nepaisant šių nepatogumų, „Gigabyte“ įsipareigoja suteikti praplėstos trukmės 60 mėnesių garantiją pasirinktai prekei.

Daugiau informacijos galima rasti specialiai sukurtoje „Gigabyte“ svetainėje. Deja, bet mažosios aplink Baltiją išsidėsčiusios šalys į akcijos sūkurį neįtraukiamos.

2 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Gera naujiena, ai pala, ne – mes baltijos regijone

  2. Dephy parašė:

    jop, lietuvos nera sitoj akcijoj(nera lietuvos regristracijoje), taigi mums neaktualu…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.