„Google“ pristato „Android TV“

Pristačius „Android L“ kūrėjų apžvalgą ir su nekantrumu lauktą „Android Wear“  operacinę sistemą išmaniesiems laikrodžiams, kuri grasina tapti ryškia žvaigžde tokių produktų kategorijoje, „Google“ 2014 metų I/O konferencijoje taip pat paskelbė apie dar vieną naujieną – „Android TV“.

Kaip teigia „Google“ kompanija, „Android TV“ nėra nauja platforma, tik naujos formos alternatyva, kuri bus palaikoma „Android“ operacine sistema. „Android TV“ jūsų telefone, planšetiniame kompiuteryje ar netgi išmaniajame laikrodyje leis kontroliuoti jūsų „Android TV“ valdomą televizijos paketą ar televizijos priedėlį.

„Android TV“  iš esmės padarys prieinama visą jūsų muziką, filmus, žaidimus ir visa kita, ką galima rasti „Google Play“ parduotuvėje ir palaikys žaidimų valdiklius, kurie, kaip leidžiama numanyti, bus sufokusuoti į žaidimą dideliame ekrane.

Tikimasi, kad „Android TV“ pradės veikti dar šių metų rudenį tokiuose prietaisuose, kaip transliacijos įrenginiai, televizijos priedėliai ir netgi televizoriai. „Google“ sugebėjo pritraukti tokius gamintojus, kaip „Sony“, „Sharp“ ar „Philips“, kurių televizoriai palaikys „Android TV“.

„Android TV“ valdymui reikia paprasto pultelio su keturių krypčių mygtuku ir balso įvestimi, taigi gamintojai gali tai integruoti į savo standartinį televizoriaus valdymo pultelį ar žaidimų valdiklį ar kitokios formos valdymo prietaisą. O jei neturite savo valdymo įrenginio, „Android Wear“ išmanusis laikrodis galės atlikti šią funkciją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.