„Google“ pristatys naują „Android“ versiją I/O konferencijoje (Atnaujinta)

Patvirtinta, kad „Google“ paskelbs naują „Android“ operacinės sistemos versiją; naujausias atnaujinimas turės pavadinimą, kuris prasideda raide „L“. Atsižvelgiant į senesnius pavadinimus, spėjama, kad jis vadinsis „Lollipop“.

Vyresnysis „Google“ viceprezidentas Sundar Pichai nurodė, kad naujausią „Android“ OS versiją apžvelgs rytojaus „Google“ kompanijos suvažiavime. Tai naujausias Mountain View mieste įsikūrusios kompanijos žingsnis. Kito labai svarbaus „Android“ atnaujinimo nesitikėta išvysti iki metų pabaigos, tai pirmas kartas, kai Google peržiūri savo operacinę sistemą taip anksti.

I/O yra „Google“ programuotojų konferencija, taigi tikimasi, kad pranešimai joje atkleis daug įdomių naujų įrenginių, kurie naudos naujausią „Android“ versiją. Rytoj tikimasi įdomios „Android Wear“ operacinės sistemos išmaniesiems laikrodžiams apžvalgos, kurią Google pristatys rinkai. Taip pat gerbėjai tikisi sulaukti prieinamesnės kainos „Google“ akinių, „Nexus 10“, „Dhromebook Pixel 2“ atnaujinimo ir kt. naujovių.

 

Atnaujinta:

„Google“ ilgai nelaukė ir jau išplatino naujausios „Android“ atmainos versiją skirtą kuriantiems programėles (developer preview), mirtingiesiems skirtos versijos dar reikės kiek palaukti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.