Graikijoje pristatytas „Gigabyte GSmart Mika M3“

„GSmart Mika M2“ portfelį papildė naujas „Mika“ modelis.

Tai „Gigabyte GSmart Mika M3“, kuris oficialiai pristatytas specialaus renginio Graikijoje metu, kurio metu buvo pristatomi ir kiti, jau pateikti gerbėjams, modeliai.

„Mika M3“ turi 5″ 720p IPS liečiamą ekraną, 13MP galinę kamerą su LED blykste ir 8MP priekinę kamerą. Jis varomas 1,3GHz keturių branduolių procesoriaus padedant 1GB operatyvinės atminties. Vidinė atmintis siekia 8GB, yra galimybė praplėsti ją microSD kortelės pagalba. Viskas veikia nuo 1,900mAh akumuliatoriaus.

Kalbant apie ryšį, galite nesitikėti 4G palaikymo. Tačiau yra dviejų SIM kortelių palaikymo funkcija. „Mika M3“ turi „Android 4.4 KitKat“ operacinę sistemą, sveria 146g ir yra 144 x 70,5 x 8,3mm dydžio.

„Gigabyte GSmart Mika M3“ turėtų pasirodyti prekyboje (bent jau Graikijoje) iki šių metų pabaigos. Lyginant su „Mika M2“, naujasis modelis turi mažesnį akumuliatorių, bet geresnę priekinę kamerą.

3 Komentarai

  1. alonzo2 parašė:

    300lt visi pinigai 🙂

  2. BC00 parašė:

    GSmart kainos Lietuvoje atrodo agresyviai nedidelės. Dažnai pasitaiko nuolaidų, kad ir dabar T4 modelis vos už kiek daugiau nei 200 lt parduodamas.

  3. Dephy parašė:

    Pirkau Aku A1 pries mazdaug metus uz 400lt, panasios komplektacijos konkurentai tuo metu kainavo 700lt.. ir veikia be jokiu problemu. Neblogi telefonai sakyciau gigabyte.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.