„Intel“ pakeis finansinės ataskaitos struktūrą

 „Intel“ ruošiasi pakeisti savo finansinės ataskaitos struktūrą. Balandžio 14 dieną, kai bus paskelbti pirmojo ketvirčio finansiniai duomenys, tai bus paskutinis kartas kai ši ataskaita bus ruošiama naudojantis senąja tvarka.  

Esminis skirtumas, kuris mūsų laukia, kad bus sujungti du padaliniai ir jie dabar dalinsis viena eilute finansinėje ataskaitoje. Pirmasis yra atsakingas už kompiuterių komponentų pardavimus (PC Client Group), o antrasis padalinys yra atsakingas už mobiliems įrenginiams skirtų produktų realizavimą (Mobile and Communications Group). Šie du padaliniai dabar sudarys naują, kuris vadinsis „Client Computing Group“.

„Intel teigia, kad šis naujas padalinys sukurtas dar geriau tenkinti klientų lūkesčius ir norus bei pasiūlyti geriausius sprendimus. Neoficialiais duomenimis šis sujungimas galimai padarytas tam, kad mobiliųjų produktų padalinys norėdamas užkariauti rinką dėl subsidijų ir kitų niuansų kiekvieną ketvirtį patirdavo apie 1 mlrd. JAV dolerių nuostolio, dėl ko investuotojams tai atrodydavo gan nepatraukliai. Sujungus nuostolingą padalinį su ypač pelningu šie nuostoliai bus nebepastebimi, o taip bus nuraminti investuotojai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.