„Intel“ paruošė tik du „Broadwell“ LGA1150 procesorius

 Remiantis naujausia informacija „Intel“ išleis tik du LGA1150 jungtį turinčius „Broadwell“ architektūros procesorius.Vienas priklausys i7, o kitas i5 prekiniam ženklui. Priminsime, kad „Broadwell“ yra optinis „Haswell“ architektūros sumažinimas pasitelkiant pažangesnį 14 nm techprocesą.

Naujausias „Intel“ silicis skirtas staliniams kompiuteriams bus pristatomas dviem vardais ir tūrėtų pasirodyti birželį. Pirmasis produktas turės i7-5775C vardą, o antrasis i5-5675C. Abu procesoriai sutalpinti į 65 W TDP reitingą. i7-5775C turės 3.3 GHz bazinį dažnį, kuris Turbo režime galės pakilti iki 3.7 GHz. Luste bus patalpinta 6 MB L3 lygio spartinančios atminties, neužmiršta ir „HyperThreading“ technologija, kurios neturi i5. Jaunesnysis i7 brolis i5 turės tik 3.1 GHz bazinį ir 3.6 Turbo režimo dažnį. Procesoriuje rasime 4 MB L3 lygio spartinančiosios atminties. Abu procesoriai turės integruotą „Iris Pro 6200“ grafikos posistemę bei palaikys DDR3L-1600 tipo operatyviąją atmintį. Kol kas nėra aišku, ką reiškia pavadinime esanti raidė „C“, bet teigiama, kad šie procesoriai turėtų būti atrakinti ir leisti spartinimą, keičiant daugiklį.

Šiuos procesorius tikrai palaikys 9 kartos mikroschemų rinkinius turinčios LGA1150 motininės plokštės, tam reikės tik BIOS atnaujinimo.

2 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Patys mato, kad pavėlavo. Dauguma lauks skylake, tai šitie Broadwell nebus labai paklausus.

  2. Katonas parašė:

    Kiek maciau Skylake desktopam skirti procai i rinka turi buti ivesti iki spalio, masine gamyba prasides birzeli-liepa. Nera ten tam straipsni daug ir konkrecios info, tai net nelabai verta kaip atskira straipsni rasyt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.