Lengvas būdas padidinti „Nvidia“ vaizdo plokščių spartą

Atrastas būdas kaip nesunkiai vos keleto mygtuku paspaudimu padidinti „Nvidia“ vaizdo plokščių generuojamą kadrų skaičių žaidimuose. Tiesa,  šis pagerėjimas nėra labai didelis ir dažniausiai siekia 3-5 %, bet nemokama sparta dar niekam nepamaišė.

Reddit.com skelbia, kad norintieji pakelti vaizdo plokštės spartą turi tik išjungti „Nvidia Streaming“ servisą, kuris eikvoja jūsų resursus ir taip mažina kadrų skaičių žaidimuose. Išjungus šį servisą sumažės ir procesoriaus apkrova.

„Nvidia Streaming“ servisas yra įjungiamas pagal nutylėjimą, tad norint jo atsikratyti reikia viską padaryti rankinių būdu. Šis servisas skirtas siųsti video medžiagą į „Nvidia Shield“ žaidimų kompiuterį, jei jūs nesinaudojama šia paslauga, išjungę servisą jokių neigiamų pasekmių tikrai nepajusite.

Norint atsikratyti šio stabdžio jums reikia Start juostoje paieškos laukelyje įvesti „services.msc“ ir paleisti to pačio vardo aplikaciją. Po to sąraše suradus „Nvidia Streamer Service“ jį tiesiog išjungti.

10 Komentarai

  1. Jovaras parašė:

    Jeigu neklystu tai ir shadowplay nustoja veikti po šito.

  2. Povilas parašė:

    Nera pas mane tokio, GTX 660, windows 8.1

  3. Katonas parašė:

    Jei custom instaliacija darai ir nepasirenki instaliuoti Experience programeles nebuna ir to serviso kur streamina.

  4. Povilas parašė:

    Tai jeigu neirasai, tai gal ir automatiskai isjungta?

  5. cepukas parašė:

    To Jovaras
    Viskas ok,isjungiau ta streaminima,shadowplay veikia,galima drasiai isjunginet. 🙂

  6. Katonas parašė:

    Jei neįrašai tai nėra ir ko išjungti. Kaip vienam forume žmonės juokavo. Visi seniau džiaugdavosi kad streaminant nekrenta fps, na nekrenta jie dėl to, kad jau buvo nukritę dėl to, kad tas servisas visada ir veikė

  7. cepukas parašė:

    Jei man reikia shadowplay,as turiu butinai nvidia experience instaliuot,o su juo ir tas streamas susimeta,nera kur nuimt varneliu,kad jo neinstalint,cia nvidia savo noru,be jokio atsiklausimo sita kisa,tai paskui reikia ir atjunginet.
    Beja nezinojau,tai ir netrugde tas stream 😀

  8. DjValentas parašė:

    Labiausiai erzinantis dalykas kad kiekviena kart atsinaujinus GeForce Experience reikės pastoviai eiti į services ir jį disablinti

  9. vacoum parašė:

    jo, bet GeForce Experience pas mane isjungtas po defaultu, nes nera jokiu geimu nuskantuotu.

    Kitas niuansas, kad jei nori matyt ant ekrono FPS, turi susimesti shadowplay , taip gaunasi, kad FPS rodymas kainuoja 3% – 6% spartos ?

    Nusivaziavo tas NVidia, taip ir negali padaryti normaliai , kad lengvai rodytu FPS, atminties vartojima be jokiu nesamoniu.

  10. Guja parašė:

    Daugiau nei dviejų metų senumo straipsnis-dabar TOKIO Nvidia Streamer Service neberandu..yra Telemetry,Network service..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.