„Lenovo“ pristato savo pirmąjį išmanųjį laikrodį

 „Lenovo“ įėjo į dėvimų išmaniųjų aksesuarų rinką su „The Vibe Band VB10“ išmaniuoju laikrodžiu, turinčiu 1,43 colių e.rašalo 296 x 128 pikselių rezoliucijos ekraną. „Vibe Band“ gali traukti iki 7 dienų įjungtu ekranu ir visada įjungtu Bluetooth.

Laikrodis yra atsparus vandeniui (IP67) ir gali iki 30 minučių būti po vandeniu metro gylyje. Jis palaiko ir Android, ir iOS, ir turi fizinio aktyvumo sekimo funkciją. „Vibe Band“ gali sekti žingsnius, kalorijas, atstumus ir miegą.

Išmanusis laikrodis taip pat palaiko skambučių, sms žinučių, „Facebook“, „Twitter“ ir „WeChat“ žinučių pranešimus, sudarytus iki 200 simbolių. Be to, jis taip pat padės jums rasti paliktą telefoną su ieškiklio funkcija ir nutolimo priminimu.

Laikrodis turi išlenktą ekraną, metalinį korpusą ir mygtukus šone. Apyrankė gumuota. Šis dizainas labai primena įprastinio laikrodžio dizainą, jis atrodo keistai solidus.

Kadangi e.rašalo ekranas reikalauja mažai energijos, laikrodis gali veikti iki savaitės. Jis kraunamas per microUSB jungtį, esančią šone.

Iš reklaminių nuotraukų galima spręsti, kad vartotojas galės pasirinkti skirtingus ekranus, įskaitant laikrodžio ciferblatą.

„Lenovo Vibe Band VB10“ sveria tik 30g ir bus prieinamas pilkos arba sidabrinės spalvos. Šis aksesuaras prekyboje pasirodys balandį ir kainuos 89 dolerius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.