„LG G3“ šiais metais gaus „Android 5.0“ atnaujinimą

LG niekada negarsėjo kaip kompanija, kuri skuba paruošti „Android“ operacinės sistemos atnaujinimus net savo aukščiausios klasės telefonams, bet atrodo požiūris keičiasi. Jeigu tikėti LG įrašu „Facebook“ socialiniame tinkle, tai dabartinis kompanijos flagmanas G3 dar šiemet gaus visai neseniai pristaytą „Android 5.0“ operacinę sistemą.

Turintieji „LG G2“ irgi bus maloniai nustebinti, nes šis telefonas atnaujinimą gaus netrukus po to kai jo sulauks „G3“, gaila, bet apie tikslesnį laiką neužsimenama. Kitų naujesnių LG telefonų savininkai, bent jau kol kas paliekami tamsoje ir apie galimybę atsinaujinti neužsimenama.
 

11 Komentarai

  1. crooked parašė:

    stebuklas, LG turbut pati sudiniausia kompanija kas susije su atnaujinimais, kai iseina atnaujinimai dazniausiai jau aparata buni sudauzes ar isigijes kita…

  2. Katonas parašė:

    Pats turiu LG 90, nesitikiu gauti penkto androido, na nebent kitom kalėdom. Bet gal rimtai kompanija išgirdo ką jau seniai visi sako dėl tų atnaujinimų.

  3. crooked parašė:

    duodu ranka nukirst kad nesulausi atnaujinmo

  4. zirnis parašė:

    Realiai tik apple turi tikra suporta savo gaminiams, pvz net 3 metu senumo 4S gavo naujausia OS. O is androidu kureju, tai nebent dar motorola teikia vilciu, kad bus normalus supportas,t.y. OS atnaujimai, klaidu taisymai,funkciju ispletimai, o ne pajuoka is klientu, kaip tai daro lg, sony, smg.

  5. vrmtm parašė:

    Kai gamina vieną ar du modelius tai bepigu suportint. Nori suporto – perki nexusą.

  6. ironvolf parašė:

    Samsungo čia blogiausias suportas. Turiu galaxy S3, naujausias android jam 4.3, o draugė turi sušiktą LG L7 II, ir tas jau senai gavęs 4.4.2 update. Samsungas galingesnis visais parametrais, bet tipo to neužtenka, o LG užtenka. Kas juokingiausia yra Galaxy s3 Neo(turi 0,5GB ramų daugiau) ir šitas gavo 4.4, nors kitketui užtenka 512 Ram realiai, o pas mane 1Gb…

  7. IFeelYou parašė:

    to vrmtm > kad gamini daugiau negu kelis modelius ir nesugebi suteikt supporto, nėra pasiteisinimas. Tegul investuoja daugiau pinigų į supportą.

  8. vrmtm parašė:

    O tai kam daug investuot į suportą, jei didžioji dauguma sams, lg ir t.t. pirkėjų yra brain free ir jie retas kuris suvokia kas išvis yra tas updeitas ir t.t., o ta maža dalis kuri suvokia… nu tai parėks ir nustos ir toliau pirks. O jei nepirks… nu tai bala nematė, yra marios brain free kurie pirks.

  9. IFeelYou parašė:

    Nu realiai tai jo 🙂

  10. quake parašė:

    Kolkas geriausias telefonas isleistas, jo net i plyta note 4 nemainyiau vien del to kad su vos didesniu elkranu i kisene netilptu ir prikisku bereikalingu funkciju, beto LG turi daug maloniu patogiu smulkmenu

  11. IFeelYou parašė:

    Nu iki geriausio tai jam toli, bet prie geresnių vidutinių galima būtų priskirt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.