„Micron“ masinę GDDR5X atminties gamybą pradės vasarą

„Micron“ pranešė, kad masinę GDDR5X atminties gamybą pradės tik vasarą, o iki tol vyks intensyvūs pasiruošimo darbai, tikimasi, kad pirmieji inžineriniai pavyzdžiai pasirodys pavasarį. Priminsime, kad  JEDEC GDDR5X atminties specifikacijos patvirtinto sausio mėnesį.

GDDR5X atmintis pasiūlys iki dvigubai didesnį duomenų pralaidumą nei tai gali padaryti dabar naudojama GDDR5 atmintis, be to bus sumažinta ir atminties lustams veikti reikalinga įtampa, bet tai neturės didelio poveikio vaizdo plokščių sueikvojamai elektros energijai.

Kaip žinome, sekančios kartos vaizdo plokštės iš AMD ir „nVidia“ naudos HBM2 ir GDDR5X atmintį, o GDDR5X atminties masinės gamybos startas kaip tik sutampa su tikėtinu tokių vaizdo plokščių pasirodymo metu – vasara.

3 Komentarai

  1. ziogzzz parašė:

    Norejau imti 980Ti, bet jei vasara isleidzia Pascal, palauksiu, t.y. laukti teks praktiskai iki siu metu galo, kad nebutu kaip su Titan X, kad 980Ti jam prilygsta. 980Ti, kazkodel ne iki galo mane itikino, nors ir patrauklus variantas prie 1440P butu.

  2. IFeelYou parašė:

    O kuo jums čia visiems tas 980Ti blogas? Idealus single gpu variantas. Overclockinta veš ir tuos 4K ant High nustatymų. Ultros gal ir ne, bet abejoju ar apskritai greitu metu bus single gpu kuris galės 60+ fps vežti 4K ultrą.

  3. ziogzzz parašė:

    Mano mintis palaukti Oculus Rift CV1 kol iseis ir tuomet realius testus paziureti kaip traukia 980Ti, nors ir dabar kiek skaiciau jis neblogai tempia ( su Oculus DK2). Tik kazkaip 980Ti ant nauju zaidimu labai ispudingai nepasirode, jei ir GTX 970SLI lenkia 980Ti. Zinoma SLI optimizacija daug klasuimu kelia taipogi. Mano atveju kai zaidziu simuliatorius 1440p G-sync ir GTX 970 tempia, o jei kokiu AAA netempia GTX970 tai ir GTX 980Ti nestebuklus rodo: apie 60-70 FPS tegauna, ziurint i ateiti nezavi si korta, kai ant nosies Pascal. Pamatysime po pusmecio ar buvo verta laukti ar ne 🙂 jei ne bent uz 2k Lt pasiimt 980Ti bus galima.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.