„Microsoft“ atskleidė, kiek kainuos atskirai įsigyti „Windows 10“

Paaiškėjus, kad „Windows 10“ oficialiai startuos liepos 29 dieną, „Microsoft“ taip pat paskelbė skirtingų šios operacinės sistemos versijų kainas. Tai aktualu tiems, kurie naudoja senesnę operacinę sistemą už „Windows 7“ arba pasiruošę įsigyti naują kompiuterį be jos.

Mažmeninei prekybai bus skirtos dvi iš šešių galimų versijų: „Windows 10 Home“ ir „Windows 10 Pro“. Pirmoji kainuos 119 JAV dolerių, o antroji turės 199 USD įkainį. „Microsoft“ taip pat atskleidė ir apie dar vieno atskiro paketo (Windows 10 Pro Pack) egzistavimą, kuris už 99 USD leis atnaujinti Home į Pro.

Tuo tarpu „Microsoft“ partneriai nenoriai kalba kada naujoji operacinė sistema pasieks jų įrenginius, pavyzdžiui nešiojamus kompiuterius. Kol kas tik vienintelis „Dell“ pareiškė, kad jo kompiuteriuose „Windows 8.1“ operacinės sistemos pakeitimo data sutaps su oficialiu „Windows 10“ startu, t.y. liepos 29 dieną.

1 Komentaras

  1. vacoum parašė:

    Paaiskinkite:

    jei turiu originalius 8.1 windozus, nemokamai upsideitinu i 10 per akcija. Tada vykdau windozu perrasyma: negi vel reikia mesti 8.1 ir updetinti i 10 (nes updeitas prasciau negu iskart 10 susimesti), ir juk akcija bus pasibaigusi, tada pirkti reikes?

    Keisti man tie updeitai…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.