„Microsoft“ bosas, Steve Ballmer, traukiasi iš posto

"Microsoft" korporacija šiandien išplatino pranešimą, kad Styvas Balmeris (Steve Ballmer) palieka generalinio direktoriaus kėdę. Tiesa vadovo pasikeitimas nebus skubus, į aukščiausias pareigas kandidatų bus ieškoma iki 12 mėn., o pačiame procese aktyviai dalyvaus ir pats Styvas Balmeris (Steve Ballmer), kuris iki naujo vadovo atėjimo ir užims esamas savo pareigas, tad bent artimiausiu metu pokyčių neturėtų būti. Renkant naująjį generalinį direktorių buvo sukurtas specialus komitetas, jam vadovaus Džonas Tompsonas (John Thompson), įdomu, kad sąraše galime matyti ir Bilo Geitso (Bill Gates) pavardę. Komitetas kandidatų ieškos bendradarbiaudamas su vadovaujančiųjų darbuotojų paieškos firma “Heidrick & Struggles International Inc”

Styvas Balmeris (Steve Ballmer) taipogi išplatino atvirą laišką kuriame teigia: “Niekada nėra idealaus laiko tokio lygio pasikeitimams, bet dabar yra tinkamas metas” “Mes pradėjome naują strategiją su nauja organizacija, ir mes turime nuostabę aukštesniosios grandies lyderių komandą. Mano pradinės mintys buvo pasitraukti vidurį įmonės pertvarkymo į prietaisų ir paslaugų įmonę. Mums reikia generalinio direktoriaus, kuris ilgesniam laikui sugebės išlaikyti šia naują kryptį”

3 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Niekam neidomu 🙂

  2. daimonass parašė:

    O as sakyciau kad kaiptik idomu turetu buti… Idomu ka pasirinks toliau vadovauti, nes nuo to gali priklausyti, ka mes naudosim ateinancius 10 metu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.