„Microsoft“ greitu laiku panaikins „Windows 10“ valdymo skydą

Valdymo skydas (Ang. control panel) mums padeda naviguoti po įvairiausius „Windows“ nustatymus ir prie jo dauguma yra labai įpratę, bet jeigu turite „Windows 10“ operacinę sistemą šio valdymo būdo greitai neteksite.

Jau dabar „Windows 10“ turi nustatymų (Ang. settings) meniu, kuriame galime valdyti savo operacinę sistemą. Tiesa, šiame meniu dabar yra ne visi nustatymai kuriuos galime rasti valdymo skyde. „Microsoft“ ruošiasi papildyti nustatymų meniu pasirinktis, o tada bus pilnai atsisakoma valdymo skydo. Kompanija mano, kad naujas nustatymų meniu yra daug šiuolaikiškesnis, o be to turėti du operacinės nustatymų valdymo mechanizmus reikalauja papildomo koduotojų darbo ir išnaudojama daugiau resursų nei tai būtų naudojant tik vieną nustatymų valdymo sistemą. Kada tiksliai įvyks šis pakeitimas nepranešama.

4 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    tegul tas ms susikisa i rudaja aky ta savo suknista sudo gabala setings meniu control panel geriausias ir tiek bet pox jai ji panaikins teks ir toliau nadoti good mode setings meniu:D

  2. Katonas parašė:

    Tu čia riebiai :D. Kadangi aš dar į W10 nenumigravau tai nelabai man svarbu, be to ir į tuos nustatymus labai retai aš lendu, tai bent man didelio skirtumo nebus, tik aišku prie naujovės reikės priprasti.

  3. daimonass parašė:

    Viskas cia normalu, reikejo tai padaryti pries isleidziant W10.

  4. samanius1124 parašė:

    ^tokiems normalu bus kai isvis nustaymu nebeliks, ka paduos ta ir rysit

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.