„Middle-earth: Shadow of Mordor“ grafikos palyginimas tarp konsolių ir personalinio kompiuterio

 Žaidimo grafika yra svarbu to niekas nepaneigs. „GameSpot“ sukūrė trumpą video ir palygino „Middle-earth: Shadow of Mordor“ vaizdus trijuose sistemose: PS4, Xbox One ir personaliniuose kompiuteriuose.

18 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    PC be ultra hd texturu atrodo lygai taip pat kaip ir konsoles, tik ps4 didednis kontrastas. Kiek teko matyti video su UHD, efektas tikrai jauciamas.

  2. Jordan parašė:

    1080p teideta, pas mane 1440p daug graziau atrodo, is video beveik nepastebimas skirtumas tarp ps4 ir pc (augmenija grazesne), o xbox jaucia siektiek atsilieka, taciau kaikuriuose vietose irgi turi savu pliusu. PS4 didziausia demesi skyre drabuziams. Kad ir kokia versija zaisit zaidimas tikrai graziai atrodo ir yra labai itraukiantis 🙂

  3. JisVisadaSalia parašė:

    Galiu pasakyti, kad grafika neturi tokios reikšmės kaip pats žaidimas. Jei žaidimas įdomus ir įtraukiantis, kaip kažkas minėjo, grafikos nesureikšminu. Šitą supratau nusipirkęs konsolę, kuri turi turi tikrai daug įdomių, gal net gerokai įdomesnių nei PC žaidimų.
    Pats lošiu ant 19" CRT 1600×1200, bet už tai 85/100 hz. Jokių vėlinimų ar laginimų kaip su LCD ir dar visokių vaizdo išvedžiojimų.

  4. JisVisadaSalia parašė:

    Straipsnio apačioje rašo, kad tuoj Ryse bus ant PC (10.10). Aš pradžioje ieškojau kur išsinuomoti, po to galvojau, kad reiks Xone pirkti 😀 Bus proga palošt gerą geimą. Bus įdomu pasimušti, berods žaidimas turi apie 200 įvairių kardo technikų, tame tarpe visą krūvą pribaigimo kombinacijų. Turėtų būti geresnės kombinacijos nei ME:SoM orkų mušimas 😀

  5. Jordan parašė:

    Pribaigimo ivairoves siektiek truksta berods 10-15 skirtingu yra, gerai butu dar tiek. Beje dlc kokienors planuojami siam zaidimui?

  6. aiwaris parašė:

    del dlc tai tikrai ju bus nes net yra pirkt season pass ant sito geme ir bent jau plati.ru tai kapeikas tekainuoja:Dsiaip zadu pirkt ir season pass nes ziauriai uzkabino sitas game:Dto Jordan siunteisi is LM zaidima jai gerai pastebejau ir fu kaip tau ne geda pirataut toky puiku zaidima:D

  7. Jordan parašė:

    Galvoju dabar gal visgi reikia nusipirkt ir paremt kurejus 🙂 bet nesinori is naujo vel visko zaist 🙂

  8. aiwaris parašė:

    tai as pradejas siust ji is LM paziurejau daugiau jo gameplay tai nebeleido sazine jo taliau siust uz free tai iskart nusipirkau ir tada vel pradejau siust tik jau is steam:D

  9. Jordan parašė:

    Is rusu iemei ar per ta brazilijos site? Ar is pacio steam?

  10. GK parašė:

    nu zaidimas tai papigiaja.36 svarai uz zaidima kartu su season passu region free,rusiskam su vpn 29 svarai.geda net siustis is torentu butu.

  11. aiwaris parašė:

    as is plati.ru emiau ir mokejau 24$ su x2 dlc free bet dabar ziuriu sita versija ten pabringo iki 32$ 😀

  12. Jordan parašė:

    Games.lt rase, kad is brazilijos galima uz £17.99 paimt 🙂

  13. JisVisadaSalia parašė:

    Koks ten tas brazilų saitas? 😀 Šiaip pirkčiau ant PS, bet ten ~200 Lt kainuoja..

  14. Martin parašė:

    O plati.ru galima atsiskaityt lietuviska creditine ar reik ten i webmoney vestis ?

  15. JisVisadaSalia parašė:

    @Martin
    Galima, jei pardavėjas leidžia tokią galimybę. Gali atsiskaityti su lietuviška internetine, pvz. aš esu pirkęs kelis kartus su SEB Virtuon. Ankščiau rečiau būdavo, bet dabar kiek pastebiu, tai dauguma pardavėjų turi šį atsisakitymo būdą. Net PayPal būdavo sunku rasti turintį pardavėją.

  16. aiwaris parašė:

    as tai palti.ru su swedbank MasreCard kortele atsiskaitineju.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.