„Moto G“ sėkmingiausias „Motorola“ išmanusis telefonas

„Motorola“ kurdama „Moto G“ išmanųjį telefoną į viską pažvelgė kitomis akimis ir už tai sulaukė begalės pagyrų tiek iš apžvalgininkų tiek iš vartotojų. Galima teigti, kad šis išmanusis turi geriausią, ar vieną iš geriausių, kainos kokybės santykį, ir visi tai tikrai mėgsta. Nors telefonas dienos šviesą išvydo tik praeitų metų lapkritį, vos per keletą mėnesių jis pelnė sėkmingiausio „Motorola“ telefono vardą. Kompanija tai pasiekė po to, kai gaminys su pakankamai geromis techninėmis savybėmis gavo tikrai priimtiną kainą.

„Motorola“ atstovas Rick Osterloh džiaugdamasis „Moto G“ sėkme per „Motorola World Congress“ renginį žiniasklaidai atskleidė: „Moto G“ sėkmingiausias ir geriausiai parduodamas išmanusis telefonas „Motorola“ istorijoje. Taip pat paminėta, kad kompanija uždirba parduodama kiekvieną telefoną, o pelno marža palaipsniui tik kils.

„Moto G“ turintis tik 179$ kainą(Europoje 170€) tikrai turi kuo pasigirti, 4.5 colio 720p IPS ekranas, „Snapdragons 400“ lustas, 1 GB darbinės atminties, o taip pat galimybė naudoti naujausią „Google Android“ operacinės sistemos versiją „Kitkat“. Žinoma yra ir kita medalio pusė, kai kurios gali nuliūdinti tik 5 megapikselių kamera, nėra lizdo papildomai atminties kortelei, bei neišimama baterija.

4 Komentarai

  1. alonzo2 parašė:

    kada lt prades prekiauti? 🙂

  2. Katonas parašė:

    Būtų gerai, jei tikrai į LT užvežtų jų, kaina sakykim iki 600Lt 🙂

  3. sopuku parašė:

    jau jei atves i lietuva kai tainuos kokius 1500 :D:D:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.