„Mozilla“ išleido „Windows 10“ OS skirtą „Firefox“ naršyklės versiją

„Mozilla“ išleidžia 40-uku pažymėtą „Firefox“ versiją, skambiai pabrėždami, kad visos mylimos naršyklės savybės perkeliamos į „Windows 10“ aplinką. Oficialiai naująją operacinę sistemą palaikanti „Firefox 40“ versija taip pat, kūrėjų pareiškimu, su add on sertifikavimo programa ir padidinta apsauga nuo kenkėjų tapo saugesne.

Pasak „Mozilla“ kompanijos, „Firefox 40“ dizainas yra žymiai pasikeitęs: didesni elementai ir padidėjęs turinio matymo plotas. Integruotas „Add on signing“ įrankis patikrina diegiamą įskiepį pagal specifines gaires, taip užtikrinant, kad iš vartotojo informacija nebus renkama ir ja nebus vienaip ar kitaip manipuliuojama. „Mozilla“ pažymi, kad su ateinančiomis „Firefox“ versijomis bet koks nepatvirtintas trečios šalies įskiepis bus automatiškai išjungiamas. Taip pat atsiradęs papildomas kreipimąsis į „Google Safe Browsing“ servisą leis užkirsti kenkėjais apkrėsto failo patekimą į kompiuterį.

Pirminiu pasirinkimu „Windows 10“ operacinėje sistemoje esant „Microsoft Edge“ naršyklei, „Mozilla“ išplatino pranešimą, kaip pirmenybine naršykle padaryti „Firefox 40“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.