MSI praneša apie 8 GB talpos „Radeon R9 290X Gaming“

MSI mums pasiūlys vaizdo plokštę su dar daugiau atminties – kompanija anonsuoja „Radeon R9 290X Gaming“ vaizdo plokštę, ant kurios montažinės plokštės rasime net aštuonis gigabaitus GDDR5 atminties. Vaizdo spartintuvas turės gerai atrodantį ir puikiai savo darbą atliekntį „Twin Frozr IV“ aušintuvą, kuris tikrai užtikrins tylų veikimą bei žemas temperatūras. O į pagalbą pasitelkiant „AMD PowerTune“ algoritmus vaizdo plokštė visada veiks didžiausiais dažniais.

MSI taip pat prideda „Gaming“ programėlę, kurios dėka galime pasirinkti vieną iš triejų vaizdo plokštės veikimo režimų. Mėgstantys tylą, būtinai pasirinks „Silent Mode“, o norintieji didžiausios spartos mėgausis „OC Mode“, nenorintys nieko keisti pasiliks prie standartinio režimo.
 
„Radeon R9 290X Gaming“ vaizdo plokštė, žinoma, palaikys ir AMD technologijas, kaip „Mantle“, „TrueAudio“ ar „Eyefinity“.
 
Šiek tiek apie taktinius dažnius. Grafikos procesorius „OC Mode“ veiks 1040 MHz dažniu, o 8 GB atmintis plaks efektyviu 5.5 GHz dažniu. MSI taip pat praneša, kad naudodami „Afterburner“ programėlę galėsime reguliuoti branduolio įtampą, tas bus palanku norintiems siekti spartinimo aukštumų. Norint tinkamai prijungti prie savo sistemos „Radeon R9 290X Gaming“ versija su 8 GB atmintimi reikės vienos šešių ir vienos aštuonių kontaktų maitinimo jungčių.
 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.