Newegg parduotuvė nustebino savo klientus

Newegg, vienas iš pirmaujančių JAV aparatinės įrangos pardavėjų, oficialiai pranešė, kad kompanija padarė klaidą ir kelios dešimtys klientų, kurie užsisakė Intel Core i7 procesorių, gavo ne jo mažmeninę pakuotę, tačiau demonstracinę šio procesoriaus pakuotę.

Demonstracinė pakuotė yra tam tikra demonstracija įprastinės pakuotės – kaip ji atrodo, kiek ji galėtų sverti ir panašiai. Tiesa, technikos mėgėjai šias pakuotes taip pat įvardino kaip akivaizdžias galimas „klastotes“ rinkoje, nes ant jų esantys užrašai yra su klaidomis. Bet kokiu atveju, panašios pakuotės savyje turi visiškai neveikiantį procesorių, vietoje aušintuvo jo plastmasinį modelį bei gana neišpildytą instrukcijų lapelį.

Neatidarius pakuotės, net nekiltų įtarimas, kad tai – ne mažmeninė pakuotė, tačiau tai padarę vartotojai, kurie už jas sumokėjo nemažus pinigus, galėjo nemenkai nustebti. Žinoma, Newegg gavo ne vieną pranešimą iš savo klientų, kad šie gavo netikrą Core i7 920 lustą. Kaip pranešama, kai kurie iš jų buvo iš tiesų įžūlus ir teigė, kad nesiruošia mokėti 290 JAV dolerių už plastiko gabalą ir, be abejos, reikalavo grąžinti pinigus.

Mažmenininkas pripažino, kad keletas demonstracinių dėžučių buvo išsiųsta dėl jo partnerio klaidos, o kompanijos darbuotojai dirba su kiekvienu klientu, kad būtų galima išspręsti šią problemą kuo greičiau. Visgi, technikos mėgėjams kyla keletas klausimų: iš kur atkeliavo tiek daug demonstracinių pakuočių ir kodėl jų yra tiek daug? Tuo tarpu vienos iš demonstracinių pakuočių peržiūra apačioje.



5 Komentarai

  1. Creative64x2 parašė:

    😀 \"Kaip pranešama, kai kurie iš jų buvo iš tiesų įžūlus ir teigė, kad nesiruošia mokėti 290 JAV dolerių už plastiko gabalą ir, be abejos, reikalavo grąžinti pinigus.\"
    Ir kur SB mato įžūlumą? Normali pirkėjo reakcija… Už tokią apgaulę reiktų reikalaut mažų mažiausiai i7 975extreme, o ne varganų pinigų gražinimo 😀

  2. pekinas parašė:

    zinant amerikieciu poziuri i klienta tai klientui ne tik greitai issius tikraja preke, bet dar ir dovanu prides uz patirtus nepatogumus. Vienintelis minusas, kad klientas pralose siek tiek laiko.
    Taigi supratau, kad straipsnio esminis klausimas, is kur gavo tiek daug demonstraciniu pakuociu?:)

    P.S. video tai geras, toki islupus pirma mintis wtf? 😀

  3. linas_mif parašė:

    Pas mum jei taip ivyktu, tai itariu pasiustu toli toli… Tipo buvo geras, o pirkejas pakeite…;)

  4. ToBeX parašė:

    JO amerikieciai daug svarbesniais laiko klijantus, restorane ilgai laukes, pasakysi, kad nemokesi uz suteiktas paslaugas ir . o pas mus sulauktai atsakymo – kaip suprast nemokesi? 😀

  5. MariusK parašė:

    Dar ir mentus iskvies…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.