„Noctua“ pristatė du pagrindinių plokščių išplanavimams draugiškus aušintuvus

Artėjant šilčiausiam metų sezonui ištroškusiems maksimalaus suderinamumo su PCIe lizdais ir aukštais RAM moduliais „Noctua“ paruošė dvi asimetrija kvepiančias naujienas. NH-D15S taps NH-D15 broliu su vienu ventiliatoriumi, o „top-flow“ tipo NH-C14S aušintuvas pakeis NH-C14.

„Noctua NH-D15S“ labai panašus į austrų kompanijos flagmaną NH-D15, tačiau jam būdingas asimetriškas radiatoriaus dizainas ir tik vienas komplektuojamas NF-A15 PWM ventiliatorius. Šis modelis ne tik neblokuoja pirmojo mATX ir ATX pagrindinių plokščių PCIe lizdo, bet ir garantuoja suderinamumą su 65 mm aukščio operatyviosios atminties moduliais.

Dėka panaudoto NF-A14 PWM ventiliatorius ir restruktūrizuoto aliuminio plokštelių bloko NH-C14S ketina būti tokiu pačiu efektyviu kaip ir du ventiliatorius turėjęs NH-C14. Priklausomai nuo ventiliatoriaus padėties NH-C14S suderinamumas su RAM moduliais siekia arba 70, arba 115 mm. „Noctua“ tikina, kad NH-C14S daugeliu atvejų leidžia džiaugtis laisvu PCIe lizdu tiek mATX, tiek ATX pagrindinėse plokštėse.

Gamintojo nustatyta NH-D15S kaina siekia 79.90 €, kai NH-C14S bus kiek pigesnis – 74.93 €.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.